Mantistek GK2 vs Motospeed CK104 vs CK108 vs Everest Hydra R6

Hangisini Tercih Ediyorsunuz?

• Mantistek GK2

• Motospeed CK104

• Motospeed CK108

• Everest Hydra R6

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Daha fazla  
Yeni bir mekanik klavye almayı düşünüyorum. İlk mekanik klavyem olacak. Bir süre araştırma yaptım bir kaç video izledim ve sizlerin de tahmin edebileceği gibi CK104 ve CK108 çok hoşuma gitti Ama bir kaç tane daha seçenek gördüm emin olamadım. F/P bir ürün olmasını da istiyorum tabii ki. Şimdi ben size tercihlerimi ve dikkatimi çekenleri atacağım. Mümkünse sebebi ile birlikte hangisini tercih edeceğiniz yazarsanız çok sevinirim. Son olarak da bu switch meselesi sadece klavyenin ses çıkarmasıyla alakalı mı?
Bu ürün aşırı çok hoşuma gitti, tasarımı sunduğu özellikleri falan filan fakat Everest olması çok can sıkıcı açıkçası. Hiç güven vermiyor insana. Kullanan veya yakından bakma şansı olmuş olan arkadaşlar bu klavye hakkında yorum yaparlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedir bu Everest onyargisi? 25 TL'ik Everest fare alin jitter yapmayi deneyin sonra yok bozuldu yok Everest dandik. Hem gayet kaliteli bir urun Hydra R6 RGB. Kesinlikle digerleri yerine tavsiye ederim.

Zaten digerlerinde 20-35 dolar arasi KDV var. Yaklasik 100 TL KDV'ye verirsin.

Ve switchler sadece ses ile alakali degil hassasiyet ses ve basma agirliginla alakali, Hydra R6 RGB'nin switchleri orion blue gayet hafif hassasiyeti cok guzel ve sesinde de click sesleri var. Donanim Arsivi kanalindan ses testini izle, videosunda yapiyor. Kesinlikle Hydra R6 RGB almalisin.

Bu klavyelere bakacak olursak Türkiye'den kesinlikle alma. Mantistek GK2 de çok dayanıklı bir klavye ve Razer'daki sese duyarlılık özelliği var. CK108 kesinlikle alma, CK104'ten tek çok önemli farkı bileklik. Onu da evde kolayca yapabilirsin. Tabi bunu derken maddi durumu düşünmedim.

R6'ya 300 TL vereceğine HyperX Alloy FPS al çok çok uzun yıllar kullan derim. Şu an indirimle 300 TL'ye mavi switch versiyonu var. Kırmızı switch isterim dersen de 340 TL civarlarına onu da bulabilirsin. Bir klavyeye sırf fazladan ışık animasyonu var diye fazladan para vermek saçma bence. Bir kere al en kalitelisinden bir daha başın ağrımaz. Uyduruk switch kullanan mekanik klavyeler başını ağrıtır 1-2 sene sonra söyleyeyim.

Valla reklama girmeyecekse şu tarzda dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştım mekanik klavye switchlerini
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya gelecek olursak, bende ck108 kullandım ama black olanını o yüzden pek haz alamadım şuan red switchli bir motospeed ck87s kullanıyorum. bahsettiğin ürünler hakkında az çok fikre sahibim. fiyat bütçen eğer ck108e yetiyorsa ck104ü ele aklından. mantistek gk2 de switch çeşitliliği olarak çok başarılı ürün. Yani red switchli bir şey almayı düşünürsen ya ck104 yada mantistek gk2 almak durumunda kalacaksın rampage konusuna gelecek olursak hydra r6 tam bir rgb klavye değil bildiğim kadarıyla. 7 renk desteği var farklı efektleri var ama zaten rgb efektleri de çok fazla renk karıştırılmadan oluşuyor diğer klavyelerde. switch olarak manstistek dışında diğerlerinin outemu kullandığını biliyorum ama gk2de ne var açıkçası bilmiyorum bakmadım da. ama sanmıyorum ki daha üst bir switch kullanmıştır.

Konuyu çok dağıttım farkındayım ama aynı yollardan bende geçtim ve doğru seçeneğin olmadığı bir seçim var önünde. hangisini alırsan al mutlu olacaksındır illaki. bütçen doğrultusunda sana yeteneğini düşündüğün bir modeli seçmeni tavsiye ederim.

kardeş bilek desteği nasıl yapacaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…