Mantle Desteği Oyunlara Ne Zaman Yansır?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
Oyuncu kitlesi AMD kullanırsa kesinlikle sıkıntı yaşamaz, ticari kitle ise nVidia'dan şaşmaz. Bildiğim kadarı ile de profesyonel grafik tasarımcıları da "Quadro" kullanıyorlar oysa AMD'nin de profesyonel grafik kartları var. Demek ki bir şeyleri daha iyi nVidia'nın ama bu da AMD dandik anlamına gelmez. Bu olay aynen "Atı alan Üsküdar'ı geçmiş" tabirine uyuyor, İntel nasıl işlemci sektöründe AMD'den eski ve kaynakları daha iyi ise nVidia'da aynı durumda. AMD fakir Mercedes'i diyeceğim ama o da eskidendi.

PhysX lag yapmıyor. Buna nereden vardınız? Kendim Mafia 2 ile test edip oynadım ve sonuçlarını paylaştım. Ama sen gidip de PhysX'i GT210'da açarsan tabi kasar.

AMD fanboyu değilim ama kullanıyorum.

Kendimce iki kez Mantle testi yaptım ve daha Mantle geliştirilmeli, yoğun bir sahne yüklenirken takılmalar oluyor, ilk Mantle çıktığında 14.1 sürümü ile low ayarda bile oyun takıla takıla ilerliyordu.
Intel elbette ileri olacak kendi laboratuvarı var adamların.
AMD yeni bir teknolojiye bunun için kolay kolay geçemiyor çünkü ellerinde mevcut stabil çalışan bir teknoloji var, İntel gibi değil AMD maalesef.

PhysX için durum yine aynı iyi bir ekran kartınız olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…