Konu linki:
https://www.technopat.net/forum/mas...gigabyte-770-oc-mi-sapphire-r9-280x-mi-3.html sayfa 3.
"Paradise7" Demiş ki;
"
Grafik çizimi ve renderi profesyonel olarak yapmıyorsan R9 280x alabilirsin. PhsyX'e gelince bak şimdi. Bir teknolojinin elle tutulur olması için her yönden pozitif olması lazım. PhsyX destekleyen oyun bir elin parmağını geçmiyor üstelik yeni çıkan teknolojide değil bunda şunu anlıyoruz oyun firmaların ne denli PhsyX'i desteklediği."
Sanırım bu senin bir Fan boy olduğunun kanıtı. Daha ne diyeyim. Ayrıca senin alıntı mesajların yüzünden ceza yeyip duruyoruz. Fanboy öyle değil " Fan boy " şeklinde yazılır.
Bu teknolojinin gelişi AMD kullanıcıları için harika bir haber. Ancak dediğin gibi senden kanıt istemiştik. Sen 20 oyunun AMD ile anlaştığını mantle teknolojisi ile ilgili AMD'nin yaptığı açıklamayı paylaşacaktın... Hani nerede ? Yalan söylüyorsun ve utanmadan hala konu açıyorsun....
Ama tabi her zamanki gibi AMD tarafından yapılan hiçbir anlaşmaya dair açıklama YOK! Performans artışının yüzdesi ile ilgili resmi sitede açıklama YOK!
2, 3 forumda paylaşılan blog yazılarını paylaşıp düşüncelerinizi dile getirmeniz hoş ancak bunlar kanıt değil. Resmi siteden herhangi bir haber, anlaşma yokken. Yok 20 tane oyun firması anlaştı yok %45'e varan. Habere göre çift kartlarda %95'e varan ( %45+%45 hesabı bile yetmiyor.
) performans varmış. Tam da sizin inanacağınız türde haberler. Bunlara biz düşünce varsayım diyoruz. Fan boy değilim diyor. Bunlar sızılan bilgiler ama gerçek mi değil mi bilinmez. Bunlara kanıt diyen bir zihniyet.
Şu adamın profiline girip bakın bakalım. AMD fan boyu mu değil mi anlarsınız. Adam GTX 770 3 gb ve 384 bit olsa da 280x ile aynı performansı vermeye devam eder diyen biri ama fan boy değil bu adam.
Ayrıca kendi yorumum bu %45 gibi çılgınca bir rakamı AMD'nin açıklayacağını imkansız buluyorum. Nvidia'yı firma olarak görmemek demek bu. %45 demek yeni kartlarının hiçbirinin satmaması demek. Mantıken bir düşün adam o kartın pazardaki satış oranını düşüreceğini bile bile yapar mı aklın yatıyor mu ? Ki oyun konsollarında satış sağlayabilmek için bilgisayar platformu için uğraşmayan bir üretici. Performans artışının geleceğine inanıyorum ancak bu kadar da saçma bir değerde değil.
Bunları okuyup hala birşeyler yazıyorsan ben daha birşey demiyorum. Allah ıslah etsin... Çünkü herşey ortada sidik yarışını kimin yapmaya çalıştığı, yalan söylediği ve ikiyüzlü olduğu ortada. Biz tamamen kanıtlarla, elde tutulur şeylerle birşeyler hakkında bilgi verirken sen ve senin gibiler dedikodularla gaza gelip insanları yanlış yönlendirip bilgilendiriyorsunuz. Burada yazdıklarınızı binlerce insan okuyor. Elde tutulur bir kanıtın yoksa ona göre yaz. Bunu haber olarak paylaşabilirsin normal ancak "kanıt" diyemezsin. Dedikodu sadece.
Bu konu altından tek bir cevap dahi yazmayacağım.
Ayrıca konu da yanlış yere açılmış. Normal tabi sen açmışsın.
İyi forumlar...