Bence erken konuşmanın zamanı değil. Her şey olabilir. %45 Performans banada biraz saçma geliyor. Çünkü %45 demek NVIDIA için büyük zarar demek. Ayrıca AMD %45 lik performansı getirirse, diğer ürünleri kim alacak ? Oh ne güzel hepimiz APUlu işlemci alalım, BF4'ü güzel güzel oynayalım peki diğer ürünler ne olacak ?
Mantle desteği için, her oyun için ayrı ayrı optimize kodlar yazılması gerekiyor. BF4 için bile bu kadar beklendiyse diğer oyunlar için ne kadar beklemek gerekir sizler hesap edin. Şu an için gelmedi ama geldi sayarsak eğer, ortada sadece BF4 optimize kodları var, yani olacak. Aylar sonra da başka bir oyun için çıkartırlar.
Tek tek optimize kodlar çıkacakta Mantle destekleyecek. Ben render işleriyle uğraşan birisi olarak Nvidia'ya yakın duruyorum.
Sadece APU'lu işlemcilere değil, aynı zamanda HD7000 serisi ve R serisi için'de gelecek mantle.
Eskiden dediğin zaman ne zaman, şimdi dediğin zaman ne zaman? Şu Mantle saçmalığının ortaya çıktığı zaman ne zaman? Sen bu iki süreci aynı kefeye mi koyuyorsun? Mantle performans artışı sağlar sağlamasına, hatta yararlı bir API olacağı kesin. Ama bu %45 uydurmaları tam anlamı ile "saçmalık".
Mantle desteği için, her oyun için ayrı ayrı optimize kodlar yazılması gerekiyor. BF4 için bile bu kadar beklendiyse diğer oyunlar için ne kadar beklemek gerekir sizler hesap edin. Şu an için gelmedi ama geldi sayarsak eğer, ortada sadece BF4 optimize kodları var, yani olacak. Aylar sonra da başka bir oyun için çıkartırlar.
Tek tek optimize kodlar çıkacakta Mantle destekleyecek. Ben render işleriyle uğraşan birisi olarak Nvidia'ya yakın duruyorum.
Biliyorum. Fakat BF4 yüksek grafiklerde oynatabilen ucuz bir APU varken, o kadar para bayılıp bir ekran kartına verir misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.