Manuel Rodriguez C3F alınır mı?

DDLAO

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Gitar öğrenmeye başladım birkaç şey çalabiliyorum ama gitarım eskiden hediye gelmişti ve çok kötü, ben de yeni klasik gitar almak yerine çok sevdiğim flamenko türünden bir gitar alayım dedim. Zuhal Müzik'te flamenko diye bir tür yok klasiğe dahil etmişler, o yüzden önceden bildiğim gitarlara bakabildim çünkü nasıl ayırt edebileceğimi bilmiyorum. Yaklaşık 10 bin TL'ye Manuel Rodriguez C3F var fakat son üretimleri Çin'de yapmaya başlamışlar almak konusunda emin olamadım. Sizce alınır mı, önerdiğiniz maksimum o fiyat bandında olan flamenko gitar var mı?
Not: Zuhal Müzik'teki gitarın nerede yapıldığı yazılmamış, soracağım ama büyük ihtimalle Çin.

ben de alacağım alabilirsin güzel bir ürün şuan indirimde bak zuhal müziğe

Alabilirsiniz. Bu fiyata kalite beklentisi içinde olmayın, zira akustik gitarlarda kalite konuşmaya başlayabilmek için en az 50 bini gözden çıkarmak gerekiyor.

Alabilirsiniz. Bu fiyata kalite beklentisi içinde olmayın, zira akustik gitarlarda kalite konuşmaya başlayabilmek için en az 50 bini gözden çıkarmak gerekiyor.
Vay be, bir de piyanoya pahalı enstrüman derler. 50ye taş gibi dijital piyanolar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…