Opel Astra G
Hectopat
Manuel candır.

Turgut Özal Bulvarı,İnönü Caddesi gibi yerlerde manuel vites kullanmak adamı hayattan bezdirir. Manuel vites şehir içinde kullanılmaz Malatya küçük bir şehir değil ki benim bizzat yaşadığım yer. Trafiği yoğun oluyor her zaman.Malatya.
Malatya ilinde yaşıyorum.
Bence vitesler arası geçiş çok farklı bir his bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Zırt pırt vites değiştirmek insana araba sürdüğünü hatırlatıyor araba sürdüğünü tam olarak hissetmen ise tarifi zor duygular hissettiriyor. Otomatik vites sürünce bu his maalesef oluşmuyor.Otomatik en iyisidir, birde alışması çok zor. Zırt pırt vites değiştir, insanın sinirini bozuyor. Hele ki istanbul gibi bir yerdeysen Allah yardımcın olsun.
Yani şu kadarını söyleyeyim; ben şuan araba sürmeyi öğrenme aşamasındayım yani daha acemiyim diyebilirim, ve maalesef ki aracımız da manuel, ve lanet ettim manuele. Benim gibi geç öğrenenler varsa gerçekten zorluyor. Ve duran trafikte de çok eziyet oluyor.Bence vitesler arası geçiş çok farklı bir his bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Zırt pırt vites değiştirmek insana araba sürdüğünü hatırlatıyor. Otomatik vites sürünce bu his maalesef oluşmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.