Manuş Baba Tarzı Müzik Önerisi

swooN#

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben Manuş Baba ve Adamlar'ı severek dinlerim. Neredeyse tüm şarkılarını dinledim ve artık sıkılmaya başladım. Bana bu tarzda yeni grup ve şarkıcı önerir misiniz? Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sayende hem Adamlar'ı, hem de birçok sanatçıyı, şarkıyı buldum. Sağolasın... :)

Aklında bulunsun Spotify'de bir sanatçının sayfasına girince benzer sanatçılar yanda sıralanıyor. ;)

Benzerliklerine göre benim bulduklarım;

Hem Manuş Baba'ya hem de Adamalar'a Benzeyenler: Can Kazaz, Gaye Su Akyol, Deniz Tekin, Nilipek., Son Feci Bisiklet, Sattas, Yüzyüzeyken Konuşuruz, No Land, Eski Bando, Cihan Mürtezaoğlu, Can Güngör, Bağzıları.

Ortak Sanatçılar Harici Sadece Manuş Baba'ya Benzeyenler: Yaşlı Amca, Ezgi Aktan, Kahraman Deniz, Kıvılcım Ural, Yedinci Ev, Ahmet Ali Arslan, Öfkeli Kalabalık, Birkan Nasuhoğlu.

Ortak Sanatçılar Harici Sadece Adamlar'a Benzeyenler: Büyük Ev Ablukada, Peyk, Birileri, Flört, Bubituzak, Melis Danişmend, Gece.

Bunlar sadece sanatçılar. Umarım doyurucu olmuştur. :ıslık:

Ayrıca Spotify hesabın varsa #Üçüncü Yeniler listesine göz atmanı da tavsiye ederim. (y)

Teşekkür ederim. Artık milyon yıl başka şarkıya ihtiyacım olmaz :). Peki senin böyle aklına takılmış güzel bulduğun birkaç şarkıyı söyler misin bu sanatçılara ait.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Artık milyon yıl başka şarkıya ihtiyacım olmaz :). Peki senin böyle aklına takılmış güzel bulduğun birkaç şarkıyı söyler misin bu sanatçılara ait.
Beni en çok saran #İnsan İnsan (Fazıl Say) oldu. Sonra #Beni Vur (Deniz Tekin) çok hoş geldi. Daha önce Deniz Tekin'i #YouTube'da dinlemiştim. Ama nedense Spotify'de dinleyince çok hoşuma gitti. Bir de #Zaten Kırılmış Bir Kızsın (Bağzıları) var. O da çok hoş...

Ayrıca dinlemediysen eğer şunlar da hoşuna gidebilir. Farklı farklı tarzlardalar. Ama benim bayağı hoşuma gidiyorlar açıkcası. :)

Beni en çok saran #İnsan İnsan (Fazıl Say) oldu. Sonra #Beni Vur (Deniz Tekin) çok hoş geldi. Daha önce Deniz Tekin'i #YouTube'da dinlemiştim. Ama nedense Spotify'de dinleyince çok hoşuma gitti. Bir de #Zaten Kırılmış Bir Kızsın (Bağzıları) var. O da çok hoş...

Ayrıca dinlemediysen eğer şunlar da hoşuna gidebilir. Farklı farklı tarzlardalar. Ama benim bayağı hoşuma gidiyorlar açıkcası. :)

Fazıl Say ve Serenad Bağcan'dan Memleketim'i de dinleyebilirsin. Güzel bir Nazım eseri, güzel bir yorum.
Teşekkür ederim. Bir an önce dinlemeye başlayacağım :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı