erzincan24
Hectopat
Hocam şuan aktif olarak havitin şeffaf mekanik klavyesini kullanıyorum. Manyetikleri merak ediyorum açıkcası. Bütçe 4-5 k ya kadar zorlayabilirim. Manyetik klavyeler neden gereksiz? Pek bir bilgim yok. Aydınlatırsanız sevinirim.Manyetik almak saçmalık. Bütce yazmadıgınız için ortalama birkaç klavye atacağım.
![]()
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...mecmonkey.com
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
![]()
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.www.gaming.gen.tr
Hocam şuan aktif olarak havitin şeffaf mekanik klavyesini kullanıyorum. Manyetikleri merak ediyorum açıkcası. Bütçe 4-5 k ya kadar zorlayabilirim. Manyetik klavyeler neden gereksiz? Pek bir bilgim yok. Aydınlatırsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.