Manyetik klavye nedir?

Bütçe
3000 3500

Shuras

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire 9060XT 16GB RYZEN 7500F PATRİOT VİPER VENOM 16GB CL30 6000MHZ B650M-R
Meslek
Kuyumcu (Sadekar)
Arkadaşlar şimdi FPS oyunları için manyetik klavyeler çok iyi diyorlar, bu manyetik klavyelerin switch'i oluyor mu ve W60 klavye alınır mı? Herkes çok beğeniyor.

Oluyor switchleri. Manyetik switchlerin mekaniklere göre FPS oyunlarında daha iyi performans gösterdiği doğru ancak dağ kadar bir fark yok. Hissiyat ve ses açısından çok kaybediyorsunuz, profesyonel değilseniz benim önerim mekanik almanız yönünde olur.

Bana göre çok gereksiz bir şey. İlla fark ediyor ama oyunculuğunu baştan aşağı değiştirmiyor ve hissiyat/ses olarak mekaniklerin gerisindeler.

Bu bakılabilir.

Wraith'in kendi malı diye iyi destek sağlıyorlar onun dışında hiçbir iyi tarafı yok.

Hocam bayağı destekliyorlar Instagram'da setup hesaplarinin yüzde 80 90 Wraith reklamı yapıyorlar ben ondan W60 merak etmiştim.

Hocam bayağı destekliyorlar Instagram'da setup hesaplarinin yüzde 80 90 Wraith reklamı yapıyorlar ben ondan W60 merak etmiştim.

Para alsam bende överim şimdi yalan yok 😀. Ama gereğinden çok övüyorlar ve insanlarda kanıp sanki mükemmel bir ürünmüş gibi alıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı