Manyetik switch gerçekten önemli mi?

mamisgtl

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Madlions Mad 68 he almayı düşünüyorum normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi? Gözle görülür ya da oyunda avantaj kazandıracak bir özellik mi sizce?

Arkadaşlar merhaba. Madlions Mad 68 he almayı düşünüyorum normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi? Gözle görülür ya da oyunda avantaj kazandıracak bir özellik mi sizce?

Hayır çok profesyonel değilsen gerek yok gibi ama o dediğin klavye rezalet, illa istiyorsan ace60 Pro alabilirsin.

E sporcu falan değilsen inan hiç önemli değl.

Madlions klavye alma bayağı kötüler.

Neden yorumları falan çok iyiydi görüntü olarak da çok beğendim ben klavyeyi ne gibi sorunları var.

Hayır çok profesyonel değilsen gerek yok gibi ama o dediğin klavye rezalet, illa istiyorsan ace60 Pro alabilirsin.

Aralarında ne kadar fark var farkları neler görüntü olarak Madlions'u çok beğenmiştim.

Neden yorumları falan çok iyiydi görüntü olarak da çok beğendim ben klavyeyi ne gibi sorunları var.

Aralarında ne kadar fark var farkları neler görüntü olarak Madlions'u çok beğenmiştim.

Zaten herkes görüntüsüne aldanıp alıyor. Önemli olan iç güzellik bu bazı konularda da böyle 😉 alanlar daha klavyeyi test edemez bile. Hall effect sensörleri kötü ayrıca mcu sorunlu. Manyetik de bu bütçelerde alınmaz.

normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi?
1744208670358.png

Daha yüksek bütçelerde lafım yok ama bu bütçelerde manyetik switch alınması bence gereksiz. Yeteri kadar kaliteli ve uzun ömürlü olduklarını düşünmüyorum, o yüzden profesyonel oyuncu değilseniz bu bütçede mekanik almak daha iyi olur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı