FPS Oyunları için avantaj kazandırır.Arkadaşlar merhaba. Madlions Mad 68 he almayı düşünüyorum normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi? Gözle görülür ya da oyunda avantaj kazandıracak bir özellik mi sizce?
Arkadaşlar merhaba. Madlions Mad 68 he almayı düşünüyorum normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi? Gözle görülür ya da oyunda avantaj kazandıracak bir özellik mi sizce?
Rapid Trigger'ın peek atma olayında büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum.Hayır çok profesyonel değilsen gerek yok gibi ama o dediğin klavye rezalet, illa istiyorsan ace60 Pro alabilirsin.
Rapid Trigger'ın peek atma olayında büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Madlions Mad 68 he almayı düşünüyorum normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi? Gözle görülür ya da oyunda avantaj kazandıracak bir özellik mi sizce?
Madlions klavye alma bayağı kötüler.
Hayır çok profesyonel değilsen gerek yok gibi ama o dediğin klavye rezalet, illa istiyorsan ace60 Pro alabilirsin.
Neden yorumları falan çok iyiydi görüntü olarak da çok beğendim ben klavyeyi ne gibi sorunları var.
Aralarında ne kadar fark var farkları neler görüntü olarak Madlions'u çok beğenmiştim.
normal switchten manyetik Ms'i düşük klavyeye geçmek gerçekten gerekli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.