Manyetik switch klavyeye geçmeye değer mi?

Hocam 4 bin fiyatına güzel bir manyetik bulamadım açıkçası genelde markaların alt orta modelleri var onun yerine güzel bir mekanik alsam çok fark eder mi?
Çok fark etmez ama fark eder. 4 bin bandında aslında iyi klavyeler olması lazım, şuan piyasayı aktif takip etmiyorum o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz ama o fiyat bandında iyi klavye bence bulabilirsiniz. Ayrı konu açarsanız yardımcı olan çıkacaktır. Ya da burada da yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır illaki.

Hocam bende mekanik manyetik ayrımındayım manyetik önereceğiniz 3 bin 5 bin bandına klavye var mıdır?
başka bir forumda beast r75 pro incelemem mevcut, ona göz atabilirsiniz.

anlamıyorum, arkadaşlar hiç manyetik klavye kullanmamış mı da böyle yorumlar yapıyorlar, hangi arkadaşım aldıysa hepsi aşırı memnun, asla csde mekanik klavyeye dönmem artık, herkes manyetik klavyeyi sadece snap tap açısından değerlendiriyor, mekanik klavyelerde de snap tap var, buradaki fark mekanik klavyede snap tap yapmak için tuşun algılayabilmesi için basana kadar geçen o ufak süre farkı, bıraktığında da aynı şekilde yine tamam release yapman lazım tekrar basabilmek için, manyetikte öyle bir şey yok takır takır a-d-a-d-a-d peek atıyorsun, aldığım ilk gün bile farkını çok fazlasıyla hissetmiştim.

bu zamana kadar
monsgeek fun60
akko mod 007b santorini he
attack shark x65pro he kullandım

şu an güncel olarak beast r75 pro kullanıyorum ve çok memnunum, ek olarak masamda asus rog azoth - aula f75 ve monsgeek m1w sp var, arada fark yok diyen arkadaş bir gün misafirim olsun hepsini denesin :D

Başka bir forumda Beast R75 Pro incelemem mevcut, ona göz atabilirsiniz.

Anlamıyorum, arkadaşlar hiç manyetik klavye kullanmamış mı da böyle yorumlar yapıyorlar, hangi arkadaşım aldıysa hepsi aşırı memnun, asla CS'de mekanik klavyeye dönmem artık, herkes manyetik klavyeyi sadece snap tap açısından değerlendiriyor, mekanik klavyelerde de snap tap var, buradaki fark mekanik klavyede snap tap yapmak için tuşun algılayabilmesi için basana kadar geçen o ufak süre farkı, bıraktığında da aynı şekilde yine tamam release yapman lazım tekrar basabilmek için, manyetikte öyle bir şey yok takır takır a-D-a-D-a-D peek atıyorsun, aldığım ilk gün bile farkını çok fazlasıyla hissetmiştim.

Bu zamana kadar.
MonsGeek Fun 60.
Akko mod 007b santorini he.
Attack Shark X65Pro he kullandım.

Şu an güncel olarak Beast R75 Pro kullanıyorum ve çok memnunum, ek olarak masamda ASUS ROG Azoth - Aula F75 ve MonsGeek m1W sp var, arada fark yok diyen arkadaş bir gün misafirim olsun hepsini denesin :D

MCHOSE önerir misiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı