Manyetik switch nereden alınır?

• Konuyu başlatan 0tktk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 159
Teşekkürler hocam bazıları mekanik daha mantıklı diyor sizce öyle mi şu an ben Win 60HE için indirim bekliyorum 1400e bulmuştum ama alamamıştım.

Bence 3 bin civarına çıkabiliyorsanız daha iyi modeller alabilirsiniz, yeni şeyler denemeyi seviyorsanız mekanik alın gitsin. Rekabetçi oyunları yeteri kadar fazla oynamayan biri için manyetik mantıklı değil.

Bence 3 bin civarına çıkabiliyorsanız daha iyi modeller alabilirsiniz, yeni şeyler denemeyi seviyorsanız mekanik alın gitsin. Rekabetçi oyunları yeteri kadar fazla oynamayan biri için manyetik mantıklı değil.

Hocam bütçeyi çok çıkaramam çünkü yanında H2002P kulaklıkda alacağım mousepadle o yüzden en fazla 1700 öneriniz var mıdır %75 sessiz.

Manyetik switchler çok cazip geliyor ama fiyatları yüzünden çok sorun yaratır Aula'yı bu sebepten istedim bir tık içinden yedek switch çıkıyor diye.

Son düzenleme:
Manyetik switchler çok cazip geliyor ama fiyatları yüzünden çok sorun yaratır Aula'yı bu sebepten istedim bir tık içinden yedek switch çıkıyor diye.
Hocam mekanik açısından da yedek switch her modelden çıkıyor zaten.

1700 e şuna bakabilirsin.

Hocam mekanik açısından da yedek switch her modelden çıkıyor zaten.

1700'e şuna bakabilirsin.

Hocam bunu başkasıda önermişti ama internette pek bilgi bulamadığım için vazgeçtim. Klavye büyük olmasın istiyorum masam aşırı küçük çünkü Havit'in KB884l. Sine bakmıştım oda gereksiz pahalı.

Hocam bunu başkasıda önermişti ama internette pek bilgi bulamadığım için vazgeçtim. Klavye büyük olmasın istiyorum masam aşırı küçük çünkü Havit'in KB884l. Sine bakmıştım oda gereksiz pahalı.
O modele değmez cidden ama attığım güzel. Manyetik istiyorsan Aula win serisi işini görür ama ileride switch değiştirme gibi bir planın varsa o kısmı zor biraz.

Mekanik ve küçük boyut olarak da en mantıklısı şu olur sanırım.

Bana kalırsa bunun yerine aula winler daha iyi olur ama tercih senin tabi.

O modele değmez cidden ama attığım güzel. Manyetik istiyorsan Aula Win serisi işini görür ama ileride switch değiştirme gibi bir planın varsa o kısmı zor biraz.

Mekanik ve küçük boyut olarak da en mantıklısı şu olur sanırım.

Bana kalırsa bunun yerine Aula Win'ler daha iyi olur ama tercih senin tabii.

Hocam ben şu an olursa F tuşları olan klavye arıyorum ama yok Win60he de ise indirim bekliyorum.

Tek alternatif K870t Pro mu zaten kablosuz olmasına gerek yok.

Hocam ben şu an olursa F tuşları olan klavye arıyorum ama yok Win60he de ise indirim bekliyorum.
F tuşları istiyorsan zaten en mantıklısı 75 yada tkl almak olur. TKL olarak üstte attığım k870t var ama 75 var mı emin değilim, varsa da şu an aklıma gelmedi.

Tek alternatif K870t Pro mu zaten kablosuz olmasına gerek yok.
Evet, aklıma başka model gelmiyor ama tekrar bir göz geçireyim.

F tuşları istiyorsan zaten en mantıklısı 75 ya da TKL almak olur. TKL olarak üstte attığım K870t var ama 75 var mı emin değilim, varsa da şu an aklıma gelmedi.

Evet, aklıma başka model gelmiyor ama tekrar bir göz geçireyim.

Hocam bende araştırdım ama bulamadım indirim beklemek kalıyor o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı