Manyetik switch vs Razer optic switch

• Konuyu başlatan DwN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.212

DwN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 5 2600 six-core processor
rx570 4gb
16gb 2133mhz ram
Gigabyte B450M S2H
Abimde var Razer'ın optic switchi ben de manyetik aldım öyle karşılaştırmak için sormak istedim hangisi daha iyidir? Neden daha iyidir? Açıklarsanız sevinirim.

İkisi aynı şey. Sadece Razer tarzı markalar kendine göre adlandırma yapıyor.

Optik'den derken razer'ın da manyetik switchleri olması lazım ama tam hangisinden bahsettiğini bilmem için Razer olan klavyenin modelini söylemen lazım.

Razer linear optic switch vs manyetik switch yanlış bilmiyorsam söylemek istediğim switch Attack Shark X68 he de ki switch markasını bulamadım.

Razer linear optic switch vs manyetik switch yanlış bilmiyorsam söylemek istediğim switch Attack Shark X68 he de ki switch markasını bulamadım.

2 Switch tarzı var. Manyetik ve Mekanik. Rekabetçi oyunlar için manyetik switch daha iyi ama abinin klavyesini söylemediğin için ondaki switch manyetik mi bilemiyorum ama mekanik switchse Attack Shark'da olan manyetik switchler rekabetçi oyunlarda daha iyi performans verir.

O zaman klavye vs gibi oldu ama attack shark x68 he vs huntaman tournament edition

X68 mantetik switch ve manyetik switchler yazılımdan basma ve bastığında devre dışı kalma süresi ayarlanabilen switchlerdir bu da klasik mekanik switchlere göre daha düşük tuş gecikmesine sahip olmasını sağlar.

X68 mantetik switch ve manyetik switchler yazılımdan basma ve bastığında devre dışı kalma süresi ayarlanabilen switchlerdir bu da klasik mekanik switchlere göre daha düşük tuş gecikmesine sahip olmasını sağlar.

Her iş işin kısacası en uygun ve en iyi switch manyetik switch mi ve başka özelliği var mı?

Her iş işin kısacası en uygun ve en iyi switch manyetik switch mi ve başka özelliği var mı?

Manyetik switch rekabetçi oyunlar için daha iyi. Abindeki klavye eski bir klavye. Yazı yazmak ve yazarken de aldığın hissiyat ve klavyenin sesi bakımından hala güncel mekanik switchler (Güncel Custom olanlar) daha iyi ama rekabetçi oyun işin içine girince Manyetik daha avantajlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı