Manyetik vs mekanik klavye

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, şu an aklımda iki adet klavye var ve aralarında çok kararsız kaldım. Manyetik klavye olarak fun 60 Pro düşünüyorum, mekanik olarak Epomaker dynatab 75X düşünüyorum. Benim için önemli olan F tuşları ve yön tuşlarıydı açıkçası. %75 manyetik klavye bu bütçelerde olmadığı için arada kaldım. Sizce arada ne kadar büyük bir fark var?

Merhaba, şu an aklımda iki adet klavye var ve aralarında çok kararsız kaldım. Manyetik klavye olarak fun 60 Pro düşünüyorum, mekanik olarak Epomaker dynatab 75X düşünüyorum. Benim için önemli olan F tuşları ve yön tuşlarıydı açıkçası. %75 manyetik klavye bu bütçelerde olmadığı için arada kaldım. Sizce arada ne kadar büyük bir fark var?
Valla dersen ben rapid trigger snap tap kullanmak istiyorum manyetik ama benim için daha önemli olan F tuşları ve yön tuşları ise mekanik alabilirsin

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html F tuşları olmasa da yön tuşları olan bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı