PS5 Slim 1 TB vs 825 GB

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Hocalarım merhaba, abim PS5 alacak ama hangi versiyonu seçmeliyiz tam emin olamadık. 825 ve 1 TB arasında 2000 TL fiyat farkı, mantıken 1TB daha mantıklı gibi geliyor fakat 1TB olan 2016 sürüm yani 20. nesil 825 olan 2116 sürüm yani 21. nesil.

Bildiğim kadarıyla 21. nesilde soğutma boluğu yenilendi ve daha iyi hale geldi. O yüzden şu an 825 daha mantıklı geliyor hem biraz daha ucuz hem de yeni soğutma bloğu olan en güncel ürün. Sizce hangisi daha mantıklı?

CFI 20 serisinde yani 1 TB olan seride kronik sorun var. O da şu: Konsolu dik kullandığınızda yüksek sıcaklık uyarısı verip kapanıyor. Bu neredeyse dijital-diskli fark etmeksizin CFI 20 serisinin birçoğunda var. Forumda açılmış bir sürü de konu var bununla ilgili. O sebepten yeni seride yenilenen soğutma bloğuyla ben bu şikayeti hiç duymadım, size de yeni seriyi öneririm. 1 tane oyun eksik indiriverin ama kronik sıcaklık hatasıyla uğraşmayın derim.

CFI 20 serisinde yani 1 TB olan seride kronik sorun var. O da şu: Konsolu dik kullandığınızda yüksek sıcaklık uyarısı verip kapanıyor. Bu neredeyse dijital-diskli fark etmeksizin CFI 20 serisinin birçoğunda var. Forumda açılmış bir sürü de konu var bununla ilgili. O sebepten yeni seride yenilenen soğutma bloğuyla ben bu şikayeti hiç duymadım, size de yeni seriyi öneririm. 1 tane oyun eksik indiriverin ama kronik sıcaklık hatasıyla uğraşmayın derim.

Tamamdır hocam yardım için çok teşekkür ederim.

PlayStation işletim sistemleri zaten kendine yer ayırır genelde. 1 TB ise o 800 GB olur. Tam ne kadar keseceğini kestirmek zor ama 1 TB alsanız bile 800-700 arası bir depolamaya sahip olacak büyük ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı