Yok açamıyorum. bu attığım yazılar çıkıyor. Eğer no dersem de başlıyor ama %75 olunca ''The game module 'MainGame' could not be found. Please ensure that this module exists and that it is compiled.'' diyor. Ne yapmam gerekli? Eski sürüme döndürme gibi bir şey yok mu? Birde C++ kurunca oldu bu.
Ek olarak işinize yarar mı bilmiyorum ama bugün yani açılma sorunu başladıktan sonra bi dosyalara baktım ve böyle bir dosya vardı. Dün yoktu ama.
Eki Görüntüle 2478636
Benim şüphelerime göre MainGame.sln sorun çıkartıyor çünkü dün yokken bugün sorun çıkarırken ortaya çıktı.
Eki Görüntüle 2478645
Önemli değişiklik. Önceki proje açılmayınca bende sıfırdan bir daha oluşturdum. Zaten haritaları farklı proje içinde yaptığımdan dolayı pek bir sorun yaşamadım. Her neyse oyunu dışarı aktarmaya çalışınca şöyle bir hata alıyorum :
UATHelper: Packaging (Windows): ------ Building 4 action(s) started ------
UATHelper: Packaging (Windows): [1/4] Compile [x64] SharedPCH.Core.Project.ValApi.Cpp20.cpp
UATHelper: Packaging (Windows): E:\UE_5.4\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Experimental\ConcurrentLinearAllocator.h(31): error C4668: '__has_feature' �ni�lemci makrosu olarak tan�mlanmam��, '#if/#elif' i�in '0' ile de�i�tiriliyor
UATHelper: Packaging (Windows): E:\UE_5.4\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Experimental\ConcurrentLinearAllocator.h(31): error C4067: �n i�lemci y�nergesinden sonra beklenmeyen belirte�ler var - sat�r sonu bekleniyordu
UATHelper: Packaging (Windows): Total time in Parallel executor: 3.89 seconds
UATHelper: Packaging (Windows): Total execution time: 5.28 seconds
UATHelper: Packaging (Windows): Took 5,40s to run dotnet.exe, ExitCode=6
UATHelper: Packaging (Windows): UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\Gaming\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\E+UE_5.4\UBA-SonDurum-Win64-Development.txt)
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool executed for 0h 0m 7s
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool exiting with ExitCode=6 (6)
UATHelper: Packaging (Windows): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error
Motor ile ilgili bir sorun yok. Herhalde 2 günde 10-15 defa tamir ettim. Hiç bu proje içine C++ da oluşturamam sonra diğer 2 proje gibi bu da açılmaz. İsim dosyalarını kontrol ettim. Hepsi İngilizce yazılı. Kodların hepsine baktım onlarda da sorun yok. Ben bu hatalı kodu nasıl çözeceğim o zaman?