Marangoza masa yaptırmak ne kadar tutar?

Hocam dikdörtgen olursa daha iyi olur tabii. Ancak masa yapma konusunda inanın hiçbir fikrim yok ayrıca masa yapmak için gerekli malzemem de yok.

Eğer 3, 5kya yaptıramazsın derseniz bu var sunta ama bunu alırım.

Yarın marangoz ile görüşeceğim.

Sunta ağaç talaşlarının sıkıştırılması sonucu yapılır göfret gibi kırılır ancak suya daha dayanıklıdır.

MDF ise ağaç tozlarının yüksek basınçta sıkışması ile yapılır beton gibidir ancak suyu gördümü sünger gibi olur.

Kesinlikle dikdörtgen yaptır, şekkilli şukkullu olmasının işçiliği çok daha pahalı yapması dışında bir faydası yok.

Hocam önerdiğiniz bir masayı atar mısınız size zahmet?

Örtü sermek iyi olabilir.

Zaten mouse pad var hocam o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu linkteki masa hakkında bişey diyemem ancak sunta gofret bunu bilerek al. Ağır bişey koyarsan göçer. Burda tuntanın kalınlığı da önemli tabiki.

Hocam önerdiğiniz bir masayı atar mısınız size zahmet?
Ben hiç internetten masa almadım bir bilgim yok, kendi yaptığım masayı kullanıyorum.

Hocam dikdörtgen olursa daha iyi olur tabii. Ancak masa yapma konusunda inanın hiçbir fikrim yok ayrıca masa yapmak için gerekli malzemem de yok.
Aklında fikir olması açısından kendi masamı atabilirim.

Son düzenleme:

Hocam marangoza ne demeliyim aklımda bundan başka bir masa yok. Model için resiminiz var mıdır bunun gibi?

Aklında fikir olması açısından kendi masamı atabilirim.

Evet hocam atarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…