Margarin Vs Tereyağ

Margarin Vs Tereyağ

• margarin

• Tereyağ

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Allah aşkına, Margarin dediğiniz şey nasıl üretildiği bile belli olmayan, tamamen artıklarla üretilmiş bir şey. Kokusu cezbedici ama hiç de sağlıklı değil. Ama tereyağı, benim vatandaşımın yaptığı, sütlü tadıyla lezzetli bir yağ. Bu aynı şey gibi, çikolata mı, yoksa kokolin mi? Kokolin margarinle, peynir altı suyu ve kakao tozu ile yapılır. Kakao ise öyle mi? Kakao ağacının çekirdeklerinden yapılıyor.

images (60).jpeg
images (61).jpeg

Allah aşkına, Margarin dediğiniz şey nasıl üretildiği bile belli olmayan, tamamen artıklarla üretilmiş bir şey. Kokusu cezbedici ama hiç de sağlıklı değil. Ama tereyağı, benim vatandaşımın yaptığı, sütlü tadıyla lezzetli bir yağ. Bu aynı şey gibi, çikolata mı, yoksa kokolin mi? Kokolin margarinle, peynir altı suyu ve kakao tozu ile yapılır. Kakao ise öyle mi? Kakao ağacının çekirdeklerinden yapılıyor.
@myswagnotusual daha güzel. @myswagnotusual kullan.
#teammargarin

İnşallah ironiyi anlamışsındır. İroni olduğunu anladıysan bile çok kırıldım ona göre@myswagnotusual kullanın dostum. :D
İroniyi görmedim ya, direkt daldım konuya 😄 . Bu konu beni çok üzdü. Yapıştırdım cevabı. Tereyağ'a laf yok. Tereyağ adamdır ülen.

Tereyağdan hiç hoşlanmam. Margarin kullanıyorum zaten. Becel 500mg Zeytinyağlı.
@Cruslan @Cruslan'sınız değil mi? :D
Evet. Uzun bir süre Tereyağı Cumhuriyeti için savaşacağım. Margarin Diktatörlüğünü yeneceğiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı