Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
Konu tutmuş. 15. Sayfaya gelmişiz.
Konu tutmuş. 15. Sayfaya gelmişiz.
Afiyet olsun hocam. Allah kabul etsin.Hocam şaka maka sahurda ekmeğe @Tekila Harun sürüp yumurta yicem.
Hocam siz Karacabey'de degilmiydiniz ? Mustafa Kemalpaşa yapmışsınız ?
Sahurda tereyağlı bir sunny side up yiyelim o zaman.Konu tutmuş. 15. Sayfaya gelmişiz.![]()
Allah sizinkinide kabul etsin. Yarın yeni konuma bekliyorum. Birbirinizi etiketlersiniz. Yarın efso bir konu olacak.Afiyet olsun hocam. Allah kabul etsin.
Gelecekten geliyorum. Konunun adı "Bulyon mu et suyu mu? Bakın bu güzelliği herkes yapmaz. Şaka bir yana, lütfen yarın beni etiketleyin hocam, göremeyebilirim. @Tekila Harun'ı ezdirmem hocam merak etmeyin.Allah sizinkinide kabul etsin. Yarın yeni konuma bekliyorum. Birbirinizi etiketlersiniz. Yarın efso bir konu olacak.
Bizi tek ezebilecek şey trabzon usülü tereyağıdırGelecekten geliyorum. Konunun adı "Bulyon mu et suyu mu? Bakın bu güzelliği herkes yapmaz. Şaka bir yana, lütfen yarın beni etiketleyin hocam, göremeyebilirim. @Tekila Harun'ı ezdirmem hocam merak etmeyin.![]()
Ben de çok seviyorum ama Trabzon usülü biraz kokuyor, ama lezzeti harika tabii. Ben Ege usülü seviyorum, ben çok güzelim diye göz kırpıyor, tavaya atınca da mis gibi süt kokuyor. Ama tabii ki tereyağına laf yok.Bizi tek ezebilecek şey Trabzon usülü tereyağıdır.![]()
Topunuz gelin! Dünya'daki tüm yağlar birleşse bizi yıkamazlar.Bizi tek ezebilecek şey trabzon usülü tereyağıdır![]()
Pul biber ve kekikli çok güzel oluyor. Bir de ekmek banıyorsun, şahane bir şey.Sahurda tereyağlı bir sunny side up yiyelim o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.