abrahm valentin
Kilopat
Daha fazla
Sıklıkla bir yerlerle gidiyorsanız ve oralarda oyun oynamak istiyorsanız laptop alın ama oyunları evde oynuyorsanız kasa alın. Bir de bilgisayarlardan 2'sini niye vatan pc den seçtiniz ?Merhabalar. Son zamanlarda eski bilgisayarımın inanılmaz yavaşlaması ve yavaş yavaş açılmamazlık yapması ile birlikte yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bütçemi zorlamayacak bir şeyler arıyorum. (Bütçem 6000 ₺) bütçe dar olunca genellikle toplama tercih ediliyor fakat ben toplamayı riskli buluyorum. Genelde LoL, CS:GO gibi oyunları oynadığım için hafif daha ucuz şeyler önerebilirsiniz. Fakat eğer hiç olmaz ise toplama alabilirim. Aklımda olanları şuraya koyuyorum:
ASUS GL12CP-TR012T İ5 8400 2.8 GHZ 8 GB 1 TB 3 GB NVIDIA GTX1060 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da | bu kasa cidden hoşuma gitti. Evet özelliklerine göre pahalı fakat Vatan'da bulduğum en ucuz bilgisayar bu. Üstelik Wi-Fi'da var ki gerçekten bütün eve ethernet kablosu bağlamak istemediğimden gayet güzel.
INTEL 9100F-MSI GTX1650 D6 VENTUS XS OC-H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8GB - Vatan Bilgisayar | bu bilgisayarda hoş duruyor. Özelliklerine göre bu dolar kuruda hesaba katarsak ucuz bir sistem gibi duruyor.
Eğer kasa bilgisayar olmaz ise:
Blaster 4TN | Game Garaj | gerçekten piyasada bulunan en ucuz oyuncu laptopu.
Şimdiden teşekkür ederim.
5000 TL ile i5 8. nesil işlemcili sistem yerine daha güzel bir işlemcili sistem siz toplayabilirsiniz.Merhabalar. Son zamanlarda eski bilgisayarımın inanılmaz yavaşlaması ve yavaş yavaş açılmamazlık yapması ile birlikte yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bütçemi zorlamayacak bir şeyler arıyorum. (Bütçem 6000 ₺) bütçe dar olunca genellikle toplama tercih ediliyor fakat ben toplamayı riskli buluyorum. Genelde LoL, CS:GO gibi oyunları oynadığım için hafif daha ucuz şeyler önerebilirsiniz. Fakat eğer hiç olmaz ise toplama alabilirim. Aklımda olanları şuraya koyuyorum:
ASUS GL12CP-TR012T İ5 8400 2.8 GHZ 8 GB 1 TB 3 GB NVIDIA GTX1060 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da | bu kasa cidden hoşuma gitti. Evet özelliklerine göre pahalı fakat Vatan'da bulduğum en ucuz bilgisayar bu. Üstelik Wi-Fi'da var ki gerçekten bütün eve ethernet kablosu bağlamak istemediğimden gayet güzel.
INTEL 9100F-MSI GTX1650 D6 VENTUS XS OC-H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8GB - Vatan Bilgisayar | bu bilgisayarda hoş duruyor. Özelliklerine göre bu dolar kuruda hesaba katarsak ucuz bir sistem gibi duruyor.
Fikrimce hiçbir kasa fiyatını haketmiyor özellikle en sonuncusu. Başka modellere bakabilirsiniz.Merhabalar. Son zamanlarda eski bilgisayarımın inanılmaz yavaşlaması ve yavaş yavaş açılmamazlık yapması ile birlikte yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bütçemi zorlamayacak bir şeyler arıyorum. (Bütçem 6000 ₺) bütçe dar olunca genellikle toplama tercih ediliyor fakat ben toplamayı riskli buluyorum. Genelde LoL, CS:GO gibi oyunları oynadığım için hafif daha ucuz şeyler önerebilirsiniz. Fakat eğer hiç olmaz ise toplama alabilirim. Aklımda olanları şuraya koyuyorum:
Risk? Ne riski?Ben toplamayı riskli buluyorum.