Markalı GTX 1070 Modelleri Ne Zaman Çıkar?

Gtx 1070/1080 Fe alıp da performansından veya ısı sıcaklığından şikayet eden varmı. Fotoğraflarını atsında değerlerine bakalım yoksa yalan boş muhabbet yapmayalım Fe gayet başarılı kart dediler en iyi soğutan referans modeli şimdiye kadar. Kime bakıyorum yazmış kötü nebiliyim performans yok bunu yazan arkadaşlar belkide hiç eline almadı o ekran kartını.

Founders Edition'u bile 1 aydan önce Türkiye'de bulamazsınız. Bütün resmi distribütörler ile görüştüm. 1 ay bekleyemeyenler için 900 veya 300 serisine yönelmenin vakti geldi sanırsam.

FE modellerinin daha az performansa sahip olduğunu nereden biliyorsunuz? Hangi kaynaktan öğrendiyseniz linkini atar mısınız bakmak isterim.

Bu hep böyledir. Firmaların tasarladıkları özel tasarımlı olanlar daha iyidir. Founder's Edition yalnızca bir pazarlama taktiği, referans tasarımla aynı şey yani kanmayın bunlara. Koleksiyoncu kafasında olan insanlar için çıkarılmış gibi bir şey. 100$ daha fazla vermeye gerek yok. (1070 için daha azdı sanırım net hatırlamıyorum.) Sizlerede sabretmenizi öneriyorum. Çok az kaldı sonuçta bu zamana kadar beklemişsiniz. Ha ama beklemeyip alacağım diyorsanızda siz bilirsiniz, bir şey diyemem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı