Millet boş beleş yorumlarla doldurmuş ortalığı 1 aydır kullanıyorum ürünü kasa içi iyi bir soğutman varsa kart 73 dereceyi geçmiyor. fps testleri standart 3070 kartlarla hemen hemen aynı, fiyatının düşük olması soğutması bir tık yetersiz olmasından diye düşünüyorum ama ben bir sorun görmedim sorular varsa alabilirim.
Millet boş beleş yorumlarla doldurmuş ortalığı 1 aydır kullanıyorum ürünü kasa içi iyi bir soğutman varsa kart 73 dereceyi geçmiyor. fps testleri standart 3070 kartlarla hemen hemen aynı, fiyatının düşük olması soğutması bir tık yetersiz olmasından diye düşünüyorum ama ben bir sorun görmedim sorular varsa alabilirim.
Millet hemen sallamış karta yav, tamam Asus-Msi kalitesi zaten aramamak lazım bu bütçede ama ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Soğutması biraz sıkıntılı gibi duruyor, onu hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada kullanmak lazım. Bütçeye göre değerlendirmek gerekir.
6700XT bir alternatif olabilir bu bütçeye.
Komşumda markasız kasa vardı 2. yıl sonunda bütün fanları ölmüştü. Bu markalar 1 ayda sorun çıkartmıyorlar zaten. 6. 7. aydan sonra patlayabiliyorlar. Kaliteli markaların 1000 kartından 5 tanesi patlarken adi markalarda 1000 karttan 50 tanesi patlayabiliyor.
Millet hemen sallamış karta yav, tamam Asus-Msi kalitesi zaten aramamak lazım bu bütçede ama ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Soğutması biraz sıkıntılı gibi duruyor, onu hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada kullanmak lazım. Bütçeye göre değerlendirmek gerekir.
6700XT bir alternatif olabilir bu bütçeye.
Bende EVGA, MSİ, ASUS, Gigabyte, Zotac vs. gibi markalar kadar kaliteli olmadığını biliyorum. Sadece ucuz olsun vs. sebepleriyle almak isteyenler için paylaştım zaten.
Game booster hiçbir ürünü almanızı öneririm. İnternet sitesi, tel no, adrev vb. hiçbir iletişim bilgisi bulunmuyor. 1-2 ay sonra bozulursa elinizde kalır.
Diğer ürünleri için doğru belki ama bu adamlar ekran kartı işine yeni girdiler ve ben daha sıkıntı çıkaran gamebooster ekran kartı görmedim ön yargıyla yaklaşmıyorum olursa bir sıkıntısı eleştiririz fakat daha bir şey görmeden yorum yapamam.