onurlu sorular
Hectopat
Arkadaşlar Migros'a işe girdim fakat okul var ve şu an iş tam zamanlı bugün 3. günümdü 1 ay sonra istifa edilir mi?
Edersin. İstifa etme hakkın var.Arkadaşlar Migros'a işe girdim fakat okul var ve şu an iş tam zamanlı bugün 3. günümdü 1 ay sonra istifa edilir mi?
Gitmem daha iyi. Peki gitmezse ne olacak?Normalde bir işten istifa ettiğinde belli bir gün daha çalışman gerekiyor.
Mesela ihbar süren 15 gün ise ve gitmezsen ona göre ya tazminat ödersin yada içerideki paran yanar.Gitmem daha iyi. Peki gitmezse ne olacak?
Mesela ihbar süren 15 gün ise ve gitmezsen ona göre ya tazminat ödersin ya da içerideki paran yanar.
Deneme süresinde istediğin gibi ayrılabiliyorsun o da 3 ay. Verdiğin örnek 3 gün…
Ağa galba deneme süresi 2 ay 1. Ayimin parasını alıp birakıcam işi internete baktım deneme süresince bildirim yapmasan sözlesmeyi fes etme hakkım vardır yazıyorDeneme süresinde istediğin gibi ayrılabiliyorsun o da 3 ay. Verdiğin örnek 3 gün…
Birisi yazmış zaten deneme süresinde parada aliniyormus zaten migros vermemezlik yapmazDeneme süresinde istediğin gibi ayrılabiliyorsun o da 3 ay. Verdiğin örnek 3 gün…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.