Markette çalışmak mı restoranda komilik yapmak mı?

Yatılı çalışmam şu anda da. Bizim bu restoranda çalıştığımız yoğunluğa denk para alamıyoruz gibi geliyor ben geçen yaz aylık ortalama 18 bin falan alıyordum yani mesai ücreti falan yok. O yüzden biraz soğudum oradan ama ben yine kapıyı açık bırakayım hafta sonları gidiyorum zaten yardıma oraya. Ama Migros BİM falan olursa da oraya markete giderim ama tam öğrenmek lazım oranında çalışma saatlerini falan.

Dediğiniz gibi mesai parası alamıyorsanız girmeyin hocam. Kurumsal yerler daha mantıklı BİM gibi. Hafta içi 8 hafta sonu 10 diye tahmin ediyorum.

18 yaşına yeni giriyorum ve şu an mezuna kaldığım için boştayım ve bir süre de böyle gidecek gibi duruyor, o yüzden sezonluk yazın çalışacağım, bir işe gireceğim ve yazlık bir yerde işe gireceğim, yani işe alma ihtimalleri yüksek. Geçen sene 3 ay kadar yine aynı restoranda komilik yapmıştım ve restoran beni bu yaz için de çağırıyor. Orada tecrübeliyim ama gerçekten yorucu bir iş ve mesai saatleri çok iyi değil, sadece hafta içi rahatlıyorsun, günde 8 saat, hafta sonları da 12 saat çalışıyorsun, 1 gün de izin var. Market işini ise çok bilmiyorum ama daha hafiftir diye düşünüyorum, geçen Migros'a başvurdum, oradan da haber bekliyorum, sizce hangisine girmeliyim?
İki iş de bir birine denk işler oldu için hangisi kafana esiyosa seç bence. Ben de market ve komi arasın da seçim yapacam. Maaş yüksek ise restorana başvuracam

Senin çalıştın restoran ne kadar teklif etti ve Migros ne kadar teklif ediyor?

Restoran şu an çalışanlara sordum 20k veriyormuş mesai ücreti yok nasıl oluyor bende anlamadım o 22 falan olur büyük ihtimal de. Migros da 23.500 2K yol parası mesai ücretleri bir de sezon sonunda 10k falan verecekmiş.

Restoran şu an çalışanlara sordum 20k veriyormuş mesai ücreti yok nasıl oluyor bende anlamadım o 22 falan olur büyük ihtimal de. Migros da 23.500 2K yol parası mesai ücretleri bir de sezon sonunda 10k falan verecekmiş.
Sordun için teşekkür ederim. Migros seçmek lazım valla. Galiba garsonluk hamallık beyenmeyen insalar için bi de bu devir de bahşiş az toplarsın malesef. Eyer mobing olmayan bi mekan ise Migros ve Bim de çalışmak fena değil.

18 yaşına yeni giriyorum ve şu an mezuna kaldığım için boştayım ve bir süre de böyle gidecek gibi duruyor, o yüzden sezonluk yazın çalışacağım, bir işe gireceğim ve yazlık bir yerde işe gireceğim, yani işe alma ihtimalleri yüksek. Geçen sene 3 ay kadar yine aynı restoranda komilik yapmıştım ve restoran beni bu yaz için de çağırıyor. Orada tecrübeliyim ama gerçekten yorucu bir iş ve mesai saatleri çok iyi değil, sadece hafta içi rahatlıyorsun, günde 8 saat, hafta sonları da 12 saat çalışıyorsun, 1 gün de izin var. Market işini ise çok bilmiyorum ama daha hafiftir diye düşünüyorum, geçen Migros'a başvurdum, oradan da haber bekliyorum, sizce hangisine girmeliyim?

Bugün bar garsonu olarak başladım eğer restoran düşünüyorsan ilerisini de düşün derim işi sevdin mi müdürlüğe kadar yolu var tavsiyem markette çalış komi olursan iş hayatından bezdirirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı