Markette iki ay çalıştıktan sonra çıkılabilir mi?

Caped

Decipat
Daha fazla  
Merhaba bir markette çalışmaya başladım, reyoncu olarak çalışıyorum neredeyse 1 hafta oldu fakat iş bayağı zor. Sürekli ağır malzemeleri taşı indir, taşı indir yapa yapa ne ayak kaldı ne bel kaldı o yüzden 2 ay çalışıp çıkmayı düşünüyorum. Çıkmam gerektiğinde direkt yöneticiyle konuşup çıkabilir miyim yoksa istifa belgesiyle falan illa da uğraşmam lazım mı?

Merhaba bir markette çalışmaya başladım, reyoncu olarak çalışıyorum neredeyse 1 hafta oldu fakat iş bayağı zor. Sürekli ağır malzemeleri taşı indir, taşı indir yapa yapa ne ayak kaldı ne bel kaldı o yüzden 2 ay çalışıp çıkmayı düşünüyorum. Çıkmam gerektiğinde direkt yöneticiyle konuşup çıkabilir miyim yoksa istifa belgesiyle falan illa da uğraşmam lazım mı?

3 ay olduktan sonra ihbar süren var 2 ay da hep senin hem de çalıştığın yerin sorgususz çıkarma hakkı var.

Bende çalıştım 2.5 ay 3 ay olsaydı 15 gün daha calisman lazımdı ve sana tabi fırça atarlar çıktığın için müdürüne soylemen gerekiyor ve oda bölge sorumlusuna iletmesi lazım iletmezse senin gidip bölge sorumlusuna söylemen gerekiyor

Bende çalıştım 2.5 ay 3 ay olsaydı 15 gün daha calisman lazımdı ve sana tabii fırça atarlar çıktığın için müdürüne soylemen gerekiyor ve oda bölge sorumlusuna iletmesi lazım iletmezse senin gidip bölge sorumlusuna söylemen gerekiyor.

Hala devam ediyorum ya alıştım bayağı ortama. İş eskisi kadar zor gelmiyor hem o yüzden yılbaşına kadar devam edeceğim.

Hala devam ediyorum ya alıştım bayağı ortama. İş eskisi kadar zor gelmiyor hem o yüzden yılbaşına kadar devam edeceğim.
Kasaya koymuyolarsa güzel beni kasaya koyuylardı kavga ediyoduk fln kasama kimse dokunmasın dedigim halde dokunan vardı tek başıma yönettiğim zaman açığım degil fazlam cıkıyodu başkası bi geçti 15 lira açığım cıktı .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı