Gabriel Barsch
Picopat
Merhaba, yakın zamanda sigaraya ara vermiştim. İthal sigara arayışındaydım, mentollü arayışında. Bir büfede satıldığını gördüm, 200 lira dedi. Bu fiyata değer mi, tadı nasıl, 200 çok mu?
Bir tık pahalı geldi. Onun yerine Manchester'ın iki aromalı olanı var buna benzer, bulabilirsen ondan öneririm.
@Gabriel Barsch yani pek hafif sınıfına girmiyor zifir, nikotin ve karbon monoksit oranlarına bakarsak ama içimi keyifli bana göre. Denemen lazım.
200 verilir mi buna yani değer mi sizce? 2 paket sigara parası yani.
1 kere alıp denemek istiyorum sadece.Sürekli alınacak bir şey değil, ara sıra keyfi alınacak sigaralar olarak bakıyorum ben bu tarz sigaralara. Sürekli içmek cep yakar, değmez.
Yani sadece mentolü var diye mi pahallı, pek bi anlamı yok o zaman şey gibi aromalı sakız.Tadına göre gereksiz pahalı bir sigara, ortalara doğru mentol gidiyor.
Mentol'suz tadı Touch Blue gibi bir şey, yani ona göre alın derim.
Ederi nedir sizce, 200 banada fazla geldi 1 paket sigara için, aromalı meyve suyu içsem daha keyif verir gibi.200 liraya kesinlikle değmez sigara şeklinde nargile gibi düşün bunu. Filtresini patlatıp iç unutma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.