Hayır Parliament.Marlboro'dan devam mı ediyorsun şuan?
Parliament Night Blue Uzun. Tavsiye ederim.Ne içiyorsun şuan?
1 Ay ban yemiştim yazamadım.
Hayır Parliament.Marlboro'dan devam mı ediyorsun şuan?
Parliament Night Blue Uzun. Tavsiye ederim.Ne içiyorsun şuan?
Parliament night blue uzun. Tavsiye ederim.
Kapaksız uzun parliament "parliament night blue pack" yavaştan piyasadan kaldırılıyor. O yüzden normal kapaklı uzun parliamente geçtiler. Arkadaşın bahsettiği uzun parliament o.
Bende sevindim. Pakette 2 3 tane kalınca buruş buruş oluyor insanın içesi kalmıyor. Yani kapaklı olayı orada var mı bilmiyorum.Gerçekten mi hocamBunu duyduğuma çok sevindim. Hiç sevmiyorudum şu kapaksız olayını. Marketçi hep kapaksız veriyor.
Kapaklıya kutu deniyor kapaksıza paket deniyor. kutu da cepte çok sıkışınca aynı durum oluyor ama alt tarafı zarar görmüyor fazla zarar görmüyor. karton gibi olduğu için. kapağı ayvayı yiyor ama. benim gibi tüm gün masanın üzerindeyse bir sıkıntı olmuyor. Hocam birde bana son 1 haftadır hiç kutu denk gelmedi. paketlerin hepsini üst üste satıp tamamen kutuya mı geçecekler. tam bilmiyorum da.Bende sevindim. Pakette 2 3 tane kalınca buruş buruş oluyor insanın içesi kalmıyor. Yani kapaklı olayı orada var mı bilmiyorum.
Büyük ihtimal daha tam piyasaya çıkmadı. Piyasaya çıkınca tüm Türkiye'de dağıtıma başlanır.Kapaklıya kutu deniyor kapaksıza paket deniyor. kutu da cepte çok sıkışınca aynı durum oluyor ama alt tarafı zarar görmüyor fazla zarar görmüyor. karton gibi olduğu için. kapağı ayvayı yiyor ama. benim gibi tüm gün masanın üzerindeyse bir sıkıntı olmuyor. Hocam birde bana son 1 haftadır hiç kutu denk gelmedi. paketlerin hepsini üst üste satıp tamamen kutuya mı geçecekler. tam bilmiyorum da.
Hayır piyasada var kutu. aradabir markete geliyordu. ama son zamanlarda hiç gelmiyor.Büyük ihtimal daha tam piyasaya çıkmadı. Piyasaya çıkınca tüm Türkiye'de dağıtıma başlanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.