Marmara Almanca YBS mi İÜ YBS mi?

İÜ YBS okuyan birisiyle konuştum ve açıkçası pek tavsiye etmedi. Marmara ingilizce YBS'ye de sıralamam pek yetecek gibi durmuyor benim sıralamam 4700 fakat yine de sormak istedim. YTÜ ingilizce işletme yazmayı düşünüyorum. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Zamanında ben de YTÜ İng. İşletme yazmayı düşünmüştüm bir taraftan.
Ama sadece YBS istediğimden tüm tercihlerimi YBS olarak yapmıştım. Gelmeyecek olduğunu düşünseniz dahi Marmara MIS'i (YBS) bence tercih listenize yazın, kim bilir belki karşılaşırız Marmara'da

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım ki gönlünüzdeki okula yerleşirsiniz.

selamlar sıralamam 6k ytü ing işletme ve iktisat bu sene gelmeyecek gibi duruyor. ondan sonraki sıraya şu an ytü %30 ing işletme düşünüyorum ve marmara kampüs ortamı yurt olarak vs çok ters düşüyor bana. IT veya finansa yönelmek istiyorum, ytüden de bu başarılabilir gibi geliyor bu yüzden marmara ybsden üste yazdım. bu konuda fikriniz nedir acaba?

YTÜ işletme üzmez bence yerinde tercih.

Almanyada bilişim alanında açık var fakat C2 Almanca şart ayrıca dünya geneli bilişim sektöründe işsizlikte var geleceği olduğunu düşünmüyorum artık bilişim bölümlerinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…