sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #11 Quikied dedi: Sorun değil hocam, bunlardan bahsediyorsanız bende çıkıyor. Eki Görüntüle 1316330 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bunlar bende de çıkıyor. Bunun seti vardı ben setini aldım Moon Knight Set olarak geçiyordu içinde 1 2 3 ciltleri vardı.
Quikied dedi: Sorun değil hocam, bunlardan bahsediyorsanız bende çıkıyor. Eki Görüntüle 1316330 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bunlar bende de çıkıyor. Bunun seti vardı ben setini aldım Moon Knight Set olarak geçiyordu içinde 1 2 3 ciltleri vardı.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #12 sqeax dedi: Hayır hocam bunlar bende de çıkıyor. Bunun seti vardı ben setini aldım Moon Knight Set olarak geçiyordu içinde 1 2 3 ciltleri vardı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hocam, belki 3. Cilt bitmiş olabilir çünkü sadece 3 çıkmıyor.
sqeax dedi: Hayır hocam bunlar bende de çıkıyor. Bunun seti vardı ben setini aldım Moon Knight Set olarak geçiyordu içinde 1 2 3 ciltleri vardı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hocam, belki 3. Cilt bitmiş olabilir çünkü sadece 3 çıkmıyor.
sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #13 Quikied dedi: Bilmiyorum ki hocam, belki 3. Cilt bitmiş olabilir çünkü sadece 3 çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sitede stokta kalmayınca direkt siliniyor mu ki acaba? Baska sitelerde yazar normalde stokta kalmadı diye.
Quikied dedi: Bilmiyorum ki hocam, belki 3. Cilt bitmiş olabilir çünkü sadece 3 çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sitede stokta kalmayınca direkt siliniyor mu ki acaba? Baska sitelerde yazar normalde stokta kalmadı diye.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #14 sqeax dedi: Bu sitede stokta kalmayınca direkt siliniyor mu ki acaba? Baska sitelerde yazar normalde stokta kalmadı diye. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.
sqeax dedi: Bu sitede stokta kalmayınca direkt siliniyor mu ki acaba? Baska sitelerde yazar normalde stokta kalmadı diye. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.