Marmara üniversitesinde 2 yıllık okumak için İstanbul'a gitmek mantıklı mı?

Hocam yurt dışına gitmek istiyorum. (koreye) ama para biriktirmem gerek bunu da ancak kendi şehrimde okuyarak yapabilirim. İstanbul pahalı bir şehir ama bir yandan da iyi bir üniversiteden mezun olmuş olacağım.

Net konuşalım Kore'ye gitmeyi düşünüyorsan garanti bayağı para lazım şu anda uçak bileti bile 15-30 k arası yani o zaman kendi şehrinde en düşük maaliyetle okuman gerekli vallahi kariyerini iyi tut ileriye dönük kararlar almak en iyi fikir.

Net konuşalım Kore'ye gitmeyi düşünüyorsan garanti bayağı para lazım şu anda uçak bileti bile 15-30 k arası yani o zaman kendi şehrinde en düşük maaliyetle okuman gerekli vallahi kariyerini iyi tut ileriye dönük kararlar almak en iyi fikir.

Hocam zaten benim derdimde bu eğer İstanbul'da okursam para biriktiremem. Kendi şehrimde okursam para birikir ama orta seviye bir üniversiteden mezun olmuş olurum sizce hangisi? Kore şartları aşağıdaki gibi.

Dosya Ekleri

• koresel.png
    koresel.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 25
Hocam zaten benim derdimde bu eğer İstanbul'da okursam para biriktiremem. Kendi şehrimde okursam para birikir ama orta seviye bir üniversiteden mezun olmuş olurum sizce hangisi? Kore şartları aşağıdaki gibi.
Bence kendi şehrin yanlış anlama ama 8000 dolar elinde var mı veya bu kadar kısa sürede 2-3 senede bulabilecek misin?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı