Marmaray'a köpek ile binilebilir mi?

Miyavtri

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yarın Marmara'yı kullanacağım. Fakat yanımda 4 buçuk kilo toy Poodle cinsi minik köpeğimide alacağım. İnternette alındığı yazılıyor, ama yine de emin olmak istedim. Daha önce Marmara'ya veya başka bir metroya köpeğiyle binen oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım küçük cinsler için ağızlık bulmak çok zor ağızından düşüyor. Zaten hayatında böcek bile ısırmamış bir köpek. Daha önce küçük köpek saldırdığı için çok korkuyor ona bile karşılık veremedi malesef.
O zaman çantaya koymanız en iyisi olur.

Arkadaşım küçük cinsler için ağızlık bulmak çok zor ağızından düşüyor. Zaten hayatında böcek bile ısırmamış bir köpek. Daha önce küçük köpek saldırdığı için çok korkuyor ona bile karşılık veremedi malesef.
Aynen kanka oyun istiyor falan. Köpek köpektir, ne yapacağı öngörülemez. Kendinize gelin.

Evcil hayvana insan muamelesi yaptıkları için. Ama hayvan hayvandır, nerede ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
Daha önce metroda insan ısırmış bir köpek hiç görmedim ama taciz edeninden tut saldıran bir sürü insan gördüm haklısın “hayvanlara” insan nuammelesi gösterilmemelidir.☺️

O zaman çantaya koymanız en iyisi olur.

Aynen kanka oyun istiyor falan. Köpek köpektir, ne yapacağı öngörülemez. Kendinize gelin.
Ne oyun istiyor ne alaka. Her an bir şey yapabilecek köpekler var evet onların binmesini de doğru bulmuyorum fakat benim bir avuç köpeğim kucağımdayken kimseye dokunmaz. Hayatının hepsini dışarıda evde de kedilerle geçiriyor. Sorduğum soru dışında maşallah her şey konuşuluyor.

Öyle yapacağım sanırım zaten yolum çok kısa ama o bile inanlara dokunuyor.
Herkesin oğlu kızı, kedisi köpeği, yani canlı cansız eşyası kendine özeldir.

Hiç kimse sizin eşyanıza karşı empati yapmak veya sempati duymak zorunda değildir.

Kurallar belli. Uyulmadığı takdirde cezaları da belli. Denk gelirsem gönül rahatlığı ile şikayetçi olurum, olunması taraftarıyım. Cüzi bir para cezası öderseniz belki o zaman ağızlık veya kafes parasını vermeye kıyarsınız. Yada kural çiğneyip insanları rahatsız etmeye devam edin. ( Lafım sade size değil, sizin gibi düşünen herkese )

Az çok sorunuzun cevabı da verildi. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı