Mars'a İniş Yapıldı!

Benim için bir şey değişmedi. Ülkemiz için internet altyapısı ile ilgili bir uzay çalışması olursa baya ilgimi çeker ve merak ederim tabii. Çünkü 2021 yılında, İstanbul şehrinde hâlâ 16 mbps hızım var.
İnternet sağlayıcıları şu fiber altyapıyı getirin artık ama.

Barış Özcan'ın yayın tekrarını izledim harbiden heyecan veirci. Asıl merak ettiğim küçük helikopter tarzı şey uçabilecek mi?

Cidden insanları anlamıyorum. Konu e noldu bize yararı ne banane gibi cevaplarla dolu. Hiçbir şey olmadı kardeşim sen oturduğun yere oturmaya devam et. Bizden belki milyonlarca kilometre uzaklıkta ki bir ''gök cismine'' yıllar sonra ulaşabildik. Belki yıllar sonra bile olsa orada hayat olup olmadığını bulabileceğiz. Belki yıllar sonra bir yaşam belirtisi bulabileceğiz. Yıllarca konuşulan bir gizem aralandı. Alet indiği gibi fotoğrafları göndermeye başladı. Düşük çözünürlükte olsa bile bunları görmek inanılmaz. Herhalde hep böyle olacak ülkeye yararı olmayan bir şeye ne oldu şimdi deyip geçiştireceğiz. Ülkeye değil ama sana ve insanlığa büyük yararları olacak bir keşif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…