Mars'a İniş Yapıldı!

Halen daha 8 megabit altyapılı internet kullanan birisi olarak, çok fazla şey düşünemiyorum.

Not: Yanlış anlaşılmasın, kozmopolitan şehir İstanbul'un göbeğindeyim.
Bende aynı fikirdeyim ve bende İstanbul'un orta yerindeyim.

Benim için bir şey değişmedi. Ülkemiz için internet altyapısı ile ilgili bir uzay çalışması olursa baya ilgimi çeker ve merak ederim tabii. Çünkü 2021 yılında, İstanbul şehrinde hâlâ 16 mbps hızım var.
İnternet sağlayıcıları şu fiber altyapıyı getirin artık ama.

Cidden insanları anlamıyorum. Konu e noldu bize yararı ne banane gibi cevaplarla dolu. Hiçbir şey olmadı kardeşim sen oturduğun yere oturmaya devam et. Bizden belki milyonlarca kilometre uzaklıkta ki bir ''gök cismine'' yıllar sonra ulaşabildik. Belki yıllar sonra bile olsa orada hayat olup olmadığını bulabileceğiz. Belki yıllar sonra bir yaşam belirtisi bulabileceğiz. Yıllarca konuşulan bir gizem aralandı. Alet indiği gibi fotoğrafları göndermeye başladı. Düşük çözünürlükte olsa bile bunları görmek inanılmaz. Herhalde hep böyle olacak ülkeye yararı olmayan bir şeye ne oldu şimdi deyip geçiştireceğiz. Ülkeye değil ama sana ve insanlığa büyük yararları olacak bir keşif.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı