Marşpiyel sürtmesi

Eyvallah hocam sağ olasın. Acaba ne kadar masraf tutacak orası meçhul. Nazar çıktı mı derler ondan oldu işte. İnsanın morali bozuluyor cidden.
Valla hocam masraf konusu sanayiden sanayiye, ustadan ustaya değişiyor. Şu an ülkede fiyat algısı diye bir şey kalmadığından bunun da fiyatını kestirmek zor. Ama eski model olmasından kaynaklı çok bir fiyat çıkmaz muhtemelen. Yeter ki güvenilir bir usta olsun.

Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Üzülmeyin hocam aracınızı seviyorsanız baktırın tabii. Bizi 97 Uno marşpiyeli için kara kara düşündürenler utansın. :D

Vallahi hocam masraf konusu sanayiden sanayiye, ustadan ustaya değişiyor. Şu an ülkede fiyat algısı diye bir şey kalmadığından bunun da fiyatını kestirmek zor. Ama eski model olmasından kaynaklı çok bir fiyat çıkmaz muhtemelen. Yeter ki güvenilir bir usta olsun.

Vallahi hocam haklısın. Tampon kendim alıp boyatıp taktırdığım ustam vardı artık ona soracağım bakalım. Aslında sökülmesini istemiyorum üstünden boya yapılsa iyi olur.

Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Üzülmeyin hocam aracınızı seviyorsanız baktırın tabii. Bizi 97 UNO marşpiyeli için kara kara düşündürenler utansın. :D

Haklısın hocam olmuşla ölmüşe çare yok. Aracımı seviyorum. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı