Martı tag neden gereklidir?

CyberPulse2

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi şunu açıklayalım, rekabet olmadığı için bu taksiler müşteriyi taciz ediyor, almıyor turistleri dolandırıyor ekstra para alıyor martı tag çok mantıklı bence, rekabet ortamı olmadığında böyle şeylerin olması normal.

Şimdi şunu açıklayalım, rekabet olmadığı için bu taksiler müşteriyi taciz ediyor, almıyor turistleri dolandırıyor ekstra para alıyor martı tag çok mantıklı bence, rekabet ortamı olmadığında böyle şeylerin olması normal.

Fakat taksiciler artık martı taglara baskın yapmaya başladı.

Gerçekten öyle, devletin bu durumu neden denetlemediğini anlamış değilim. Geçen birkaç tane taksici martı tag yapan bir genci dövmüştü.

İş birliği hocam ne olacak başka bunun gibiler insanlıktan anlamıyor maalesef sadece kavga gürültüden anlıyor.

Dediğim gibi bu taxiciler sadece kavga gürültüden anlayan mağara adamlarından farkı yok.

Dediğim gibi bu taxiciler sadece kavga gürültüden anlayan mağara adamlarından farkı yok genel anlamda demiyorum martı tag sürücülerine saldıran ve o sarı taxi lobisi başkanı gibilere diyorum.

Son düzenleme:
İş birliği hocam ne olacak başka bunun gibiler insanlıktan anlamıyor maalesef sadece kavga gürültüden anlıyor.

Dediğim gibi bu taxiciler sadece kavga gürültüden anlayan mağara adamlarından farkı yok.

Dediğim gibi bu taxiciler sadece kavga gürültüden anlayan mağara adamlarından farkı yok genel anlamda demiyorum martı tag sürücülerine saldıran ve o sarı taxi lobisi başkanı gibilere diyorum.

Çok tekelleşti bu taksiciler.

@591529 hocam siz taksiciydiniz değilmi? Martı tag'a ne dersiniz. Mükemmel bir uygulama.
Martıya 4 senelik borcum var. En son martı kiraladığımda saatlerce sürdüm, parayı ödemeden hatta aracı kilitlemeden ortalığa atıp kaçtım uygulamayı da sildim. Şimdi gidip de böyle birşey yaparsam adamlar ne der sen düşün.

@Belal Shekaki yapabiliyor çünkü, neden yapmasın?

Martıya 4 senelik borcum var. En son martı kiraladığımda saatlerce sürdüm, parayı ödemeden hatta aracı kilitlemeden ortalığa atıp kaçtım uygulamayı da sildim. Şimdi gidip de böyle bir şey yaparsam adamlar ne der sen düşün.

Martı tag alo görün bunları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı