Martı'mı çalan kişiyi nereye şikayet edebilirim?

Katılım
25 Haziran 2019
Mesajlar
196
Çözümler
1
Selamlar saygılar,

Öncelikle 17 yaşındayım ve ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım. İstanbul/Gaziosmanpaşa'da "X" mahallesinde oturuyorum, buraya Martı hizmet vermeye başladı ve dedim kiralayayım. Bizim mahalle de tekin bir mahalle değil maalesef.

Neyse kiraladım. %20 şarjı vardı, 80 kilo olduğum için bayırı zor çıktım ve şarjı bitti xd. Kilitlemem lazımdı tam kilitleyecektim ki bir çocuk önemden çaldı gitti. Bayır aşağı gittiği için şarjı %10 falan olmuştu, çok fena telaşa kapıldım. Çünkü kartta 20 TL vardı.

Her neyse, arkasından koşmaya başladım. Tanıdığım herkese sordum gördünüz mü nerede diye, en sonunda aynı yerde beklemeye başladım ve 10 dakika aradan sonra geldi. Dedim abi - abi diyorum çünkü biraz belalı tip, benden bir yaş küçük- kartta para bitti, yapma, bırak kilitleyeyim.

Aynen böyle;
-Yok, bekle. Bir tur daha atayım geliyorum.

İçimden artık küfür etmeye başladım. En sonunda dedim eve gideyim anlatayım olayı, çünkü büyükannem ile annesi arkadaş. Gittim anlattım, bir baktım aynı yere bırakmış. Hemen kilitledim, fotoğrafını çektim, ailesine şikayet etmeye.
Bana aynı bu şekilde tepki verdiler;
"Çoluk çocuk sürmesin." 17 yaşındayım.

Kısacası ben bu olaydan rahatsızım ve bana yaptığı tek zorbalık değil, bu herifi nereye şikayet edebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laftan anlamayan bir zorbaya yapılacak tek şey var bu durumda; martıyla döveceksin. Laftan anlamayacaklara lafla bir şeyler anlatmaya çalışanlar yüzünden böyle oluyor bunlar. Gidondan tut, kafasına indir. Korkma bunların kafaları kalın oluyor, martı kırılır bunun kafasına bir şey olmaz.
 
Bu tip zorbalar senin yaptığın gibi (özellikle yaşça büyük kişiler) abi diye falan hitap edildiğinde kendilerini bir halt zannedip ona buna sataşıyorlar. Kafayı gömecektin bak bakayım bir daha yapabiliyor mu?
Soruna gelirsek şikayet etsen bile bir şey olmaz. Boşa uğraşma.
 
Son düzenleme:
Muzdarip olduğunuz bu dengesiz, budala ile onun dilinden eğer konuşabiliyorsanız ve aleyhinize farklı etmenler yoksa haddini bildirin. Bu gaddar ahmaklar nasihat ve konuşmaktan pek anlamazlar. Yine ayrıca bu beyin yoksunları hayatlarını rus ruleti yaşadıkları için orantısız bir tehlikeli karşılık verebilirler. Bir de bu mahlukatlar ile olabildikçe iletişimden kaçının.
 
Böyle tiplere hayatları boyunca ağam, paşam denilmiş; şimdi millet nasıl konuşacağını bilmiyor. Neyse, ben olsam Çocuklar Duymasın Haluk gibi kafayı koyardım ama siz yapmayın. Gerçi bunlara başka ne yapılır ki? 😀
 

Yeni konular

Geri
Yukarı