Kitap Martin Eden 23 TL

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Normal fiyatı 35-50 TL arası, Amazon'da 23 TL.
Kitap çok güzel, yazılma amacı aşk romanı olmasa da o yönde yorumlanan ve o yönde baskın olan bir kitap. Özellikle insanlar arasındaki seviye farkları, insanın belirli bir kalıba sokulmaya çalışılması gibi konular hakkında epey fikrinizi etkileyecek bir kitaptır. Paylaştığım bağlantıdaki çeviri ve basımı kendim okudum, Jack London'u bana göre en başarılı çeviren kişi Levent Cinemre'dir. Gönül rahatlığı ile bu kadar uygun bir fiyata düşmüşken alıp okuyabilirsiniz.

Normal fiyatı 35-50 TL arası, Amazon'da 23 TL.
Kitap çok güzel, yazılma amacı aşk romanı olmasa da o yönde yorumlanan ve o yönde baskın olan bir kitap. Özellikle insanlar arasındaki seviye farkları, insanın belirli bir kalıba sokulmaya çalışılması gibi konular hakkında epey fikrinizi etkileyecek bir kitaptır. Paylaştığım bağlantıdaki çeviri ve basımı kendim okudum, Jack London'u bana göre en başarılı çeviren kişi Levent Cinemre'dir. Gönül rahatlığı ile bu kadar uygun bir fiyata düşmüşken alıp okuyabilirsiniz.

Amazon'da aktif olarak kupon var mı birden çok kitap alacağımda.

Üniversite zamanında okumuştum hem yazarın efsane diyebileceğim anlatımı hem ana karakterin yaşadığı olaylar neticesinde duygusal ve zihinsel gelişimi, hem de sürekli gelişen olaylara bakış açısı ve belki en önemlisi de gerek toplumsal olayların gerek insan ilişkilerinin aslında ne kadar da ucuz ve yapay olduğunun gerçekliğini adeta okuyucuya yaşatması sebebiyle beni büyüleyen ve Martin'in girdiği bunalımlara direkt beni de dahil eden bir kitaptı.

Kısacası alın ve sindire sindire afiyetle okuyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı