Marvel çizgi romanları

Marvel ana olaylarını d&r gibi yerlerde türkce bulabilirsin. Şanslıysan avengers ve xmen serilerini cilt seklinde bulabilirsin. Sadece çizgi roman satan mekanlar var nerelerde bilmiyorum ama az da olsa var. Ben şahsen İngilizce okuyorum torrentten okuyorum ama türkce okumak istiyorsan seçenekler bunlar.

Yukarıda verdigim link Altevren'de de türkce seriler var sayfayı araştırırsan bulabilirsin...

Son attığım site güncel çizgi romanları çeviren bir site fakat bazı seriler telif hakkından dolayı kaldırılmış bundan haberim yoktu. Bu serileri türkçe olarak yasal okumanın bir yolu yok çünkü satılmıyor. Tek yolu ingilizce biliyorsan "Marvel Unlimited" ve ya torrent...

Aşağıdaki link pek çok sorunun cevabını verecektir:

AltEvren - Türkçe Çizgi Roman İncelemeleri / Analizleri - Ana Sayfa

Onun haricinde genel anlamda çizgi romanlarla ilgili Türkçe kaynak arıyorsan şu sitelere göz atabilirsin:

Resimli Roman / Çizgi roman

Giriş Yap

Kasa Zaten Hep Boştu | Çizgi Romanların Düşündürdükleri

YARASA ADAM

Ayrıca Avengers vs X-men'in Türkçesi çıkmak üzere. Sanırsam Gerekli Şeyler yayınlayacak. AvX'ten hemen sonra gelen büyük macera Age of Ultron. O da Avengers'ın aynı addaki filminin de gazıyla yakın zamanda yayınlanır. Daha sonrasında Infinity ve Original Sin geliyor. Infinity ve Original Sin'i henüz okumadığım için bilgim yok ama Age of Ultron'u okumak can sıkıcı. İlk başta ortada müthiş bir hikaye var sanmıştım ama daha sonra ne kadar kof olduğu ortaya çıktı.

Son düzenleme:
ben daha detaylı okumak istiyorum,bunun için nasıl bir sırayı izlemeliyim?-Bu arada avengers'ın serisini okumayı duşunuyorum-

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı