alwaisy Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:15 #1 Marvel Rivals her açtığımda shader indiriyor, 10 dakika beklemek zorunda kalıyorum ve depolamamdan harcıyor sanki.
Marvel Rivals her açtığımda shader indiriyor, 10 dakika beklemek zorunda kalıyorum ve depolamamdan harcıyor sanki.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 Çarşamba 20:20 #2 Oyunun Steam'den başlangıç ayarlarına şu komutu yazıp tekrar giriş yapmayı dener misiniz, her girişte shader yüklemesini kesecektir: -PSOCompileMode=0 Artı 0 Eksi
Oyunun Steam'den başlangıç ayarlarına şu komutu yazıp tekrar giriş yapmayı dener misiniz, her girişte shader yüklemesini kesecektir: -PSOCompileMode=0
KS KS alwaisy Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:01 #3 HectorBurak dedi: Oyunun Steam'den başlangıç ayarlarına şu komutu yazıp tekrar giriş yapmayı dener misiniz, her girişte shader yüklemesini kesecektir: -Psocompilemode = 0 Genişletmek için tıkla... Dostum teşekkür ederim yine de. Shader olayı kendiliğinden düzeldi de bu sefer oyunum çöküyor, ne saçma iş bu? Artı 0 Eksi
HectorBurak dedi: Oyunun Steam'den başlangıç ayarlarına şu komutu yazıp tekrar giriş yapmayı dener misiniz, her girişte shader yüklemesini kesecektir: -Psocompilemode = 0 Genişletmek için tıkla... Dostum teşekkür ederim yine de. Shader olayı kendiliğinden düzeldi de bu sefer oyunum çöküyor, ne saçma iş bu?