Marvel Spider-Man 2 için klavye ve fare desteği

Xsenss

Centipat
Daha fazla  
Marvel Spider-Man 2 için bir DualSense'im yok bu yüzden keyboard & mouse Support indirecektim ancak indirmem gereken dosyalar arasında bu dosya da bir sürü antivirüs tehlikeli dedi sizce gerçekten virüs mü? Not: Bir sürü antivirüs tehlikeli bulmuş olsa da Kaspersky TrendMicro antivirüsleri bir şey bulmadığı için emin olamadım.
Ve Marvel Spider-Man 2 PC port.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-20_023058781.png
    resim_2024-08-20_023058781.png
    117,7 KB · Görüntüleme: 894
Sanmam sızıntı sonrası Spider-Man 2'yi oynanabilir yapmak için çalışmışlardı ve bunu her yerde duyurmuşlardı içinde bir virüs olsaydı ya port yaptıklarını duyurmazlardı ya da şimdiye kadar gün yüzüne çıkardı. Dosya boyutu yalnız sıkıntı olan oyun tamamen port edilmediği için 200 GB gibi bir dosya boyutu var galiba.

Hocam kaç GB oyun yanılmıyorsam 200 GB'dan fazla diye biliyorum.
Dodi sitesinden indirilir mi?

Oyunun türkçe yaması var mı?

Son düzenleme:
Dodi sitesinden indirilir mi?

Oyunun Türkçe yaması var mı?

Dodi repackten onkadar oyun indirdim bir sorun olmadı.

O sırada Windows Defender'i devre dışı bırakıp ne kadar crackli vs dosya varsa gözü kapalı indiren ben 😂

Öyle bir şey diyorsa ben indirmiyorum artık tövbe ettim 2022 de bir virüs yemiştim bütün fotoğraflar bozulmuşti BTC karşılığı acilacak diyordu en son bir şekilde kurtarmıştık bütün fotoğrafları fakat hala bazı fotoğraflarda hala yeşil bozulmalar var. 😅

Evet hocam bayağı fazla. Birkaç yöntem var compress falan ama Total'de 154 GB falan oluyordu. RX 570 ile 30-40 FPS bitirdim oyunu Lossless Scaling ve oyun içinden upscaling açıyordum.

Denesemmi bilemiyorum 150 GB + setup 200 GB'dan fazla oluyor.

Öyle bir şey diyorsa ben indirmiyorum artık tövbe ettim 2022 de bir virüs yemiştim bütün fotoğraflar bozulmuşti BTC karşılığı acilacak diyordu en son bir şekilde kurtarmıştık bütün fotoğrafları fakat hala bazı fotoğraflarda hala yeşil bozulmalar var. 😅

Evet bu işlemleri yapmak için bayağı yer açılması gerekiyor en sonda 155'lere düşüyor compress ile.

Ben extra ayrı hddye yedek alıyorum 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı