Marvel Spider-Man 2 PC Türkçe yama

skiuznmami

Femtopat
Daha fazla  
Şu PC'ye yeni çıkacak olan Marvel Spider-Man 2 oyununu satın aldım ön siparişteyken. Sonradan fark ettim oyunda Türkçe yama yok internete bakıyorum tek anonymous yapacakmış Türkçe yamasını o da 200 lira üyeliği. Oyunu uzun zamandır bekliyorum ve açıkçası 26 tane dil var oyunda Arapça'yı bile koyup Türkçeyi koymamalarına aşırı ayar oldum birisi yardım etsin de şu oyunu Türkçe oynayalım be.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-29 212611.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-29 212611.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe koyulamama sebebi Marvel imiş. Sony sürekli dil konusunda konuşuyormuş hatta toplantı bile yaptıkları söyleniyor. Marvel ise Türkçe'yi koyamazsınız demiş o yüzden Türkçe dil desteklemiyor.

Ücretsiz bir yama isterseniz oyunun çıkışından birkaç gün sonra yapay zeka çevirileri çıkacaktır.

Türkçe koyulamama sebebi Marvel imiş. Sony sürekli dil konusunda konuşuyormuş hatta toplantı bile yaptıkları söyleniyor. Marvel ise Türkçe'yi koyamazsınız demiş o yüzden Türkçe dil desteklemiyor.

Ücretsiz bir yama isterseniz oyunun çıkışından birkaç gün sonra yapay zeka çevirileri çıkacaktır.
Hatta Miles Morales için Türkçe gibi bazı diller de kesinleşmişti. Sonra toplantıda Marvel reddetti.

Nedeni Disney mi yani?

yamayı yayınlayacak olan herhangi bir insan yada kanal var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı