Bloodborne bu yıl surpriz yapabilirler.
muhtemelen hızlı gelcek yapmaya çok önceden başladılar bu sene sonunda duyurulur muhtemelen önce ps oyunları gibi geç gelmiyecekGelir ama birkaç yıl sonra gelir. Fiyatı o zamanki kura bağlı ama 800tl aşağısını beklemem ben şahsen .
Gelir ama birkaç yıl sonra gelir. Fiyatı o zamanki kura bağlı ama 800 TL aşağısını beklemem ben şahsen.
26 Mayıs 2023’te yazmışım. O zamana göre de iyi paraydı.Çok iyimser düşünmüşsünüzEğer MENA fiyatı uygulanmazsa direkt $60 olur. O da güncel kura göre 2 bin TL civarında para yapıyor.
26 Mayıs 2023’te yazmışım. O zamana göre de iyi paraydı.![]()
Malum yollarla oynanilabiliyorGelse de oynasak artık. Spider-Man serisindeki combat başka bir oyunda yok.
Biliyorum ama optimizasyonsuz olduğu için hem boyutu çok fazla hem de bazı hatalar çıkabiliyor yanlış değilsem.Malum yollarla oynanilabiliyor![]()
Bilmiyorum RTX ile 60fps oynatıyormuş sanırım optimizasyonu düzgün yapmışlar gibi görünüyor.Biliyorum ama optimizasyonsuz olduğu için hem boyutu çok fazla hem de bazı hatalar çıkabiliyor yanlış değilsem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.