Kaliteli bir oyun, evrene de ilginiz varsa alın kesinlikle.
500'e alınmaz etailden daha ucuza alırsınız ayrıca perşembe günü yaz indirimleri var.
Daha birkaç gün önce 330-340 lira gibi bir fiyatı vardır indirim sayesinde, şu an bu fiyata almayın. 29 Haziran'da yaz indirimleri olacak, o zaman fiyatı düşer diye düşünüyorum. O zaman alırsınız.
500 TL'ye niye alasın kiHalihazırda 500 TL var bende almayı düşünüyorum ama gene de sormak istedim zamanında param yetmemişti.
MJ ve Miles görevleri oyuna tekrardan başlamamı engelliyor, gerçekten oyunun akışını o kadar baltalayan bölümler ki totalde yaklaşık 60-90 dakikalık bölümler olsalar bile oyuna tekrar başlama şevkini baltalıyor.500 TL'ye niye alasın kiEtail gibi sitelerden ucuza kod alabilirsin yada yaz indirimlerini bekleyebilirsin sadece 3 gün kaldı
Oyuna gelirsek bence mükemmel bir oyun en iyi Spider-Man üstüne bir de en iyi süper kahraman oyunu 2014'ten beri PC kullanıcıları tasm 2 (The Amazing Spider-Man 2) dışında Spider-Man oyunu oynayamamıştı (bende kötü bir oyun olmasına rağmen tasm 2'yi 6-7 kez bitirdim çünkü elimizde sadece o vardı) ama 8 yıl sonra 2022'de bizde bu oyuna kavuştuk ve gerçekten mükemmel sallanmak, dövüş mekanikleri o kadar güzelki doyamıyorum tasm 2'nin bir daha yüzüne bakmadım oyunu 2 kez %100'leyip 3 kez bitirdim (sonuncuyuda %100'leyecektim ama artık sıkmaya başlayınca %90'da bıraktım) kesinlikle alınır.
çok uzun bölümler değil hocam isterseniz oraları misafir çocuğunuza oynatınMJ ve Miles görevleri oyuna tekrardan başlamamı engelliyor, gerçekten oyunun akışını o kadar baltalayan bölümler ki totalde yaklaşık 60-90 dakikalık bölümler olsalar bile oyuna tekrar başlama şevkini baltalıyor.
Mj ve miles görevleri oyuna tekrardan başlamamı engelliyor, gerçekten oyunun akışını o kadar baltalayan bölümler ki Total'de yaklaşık 60-90 dakikalık bölümler olsalar bile oyuna tekrar başlama şevkini baltalıyor.
Yok, bence abartmıyorum. Bunlar kişisel düşünceler ki bu görevlerden rahatsız olan çok büyük bir kesim var zaten. Bu kanıya varan tek kişi de ben değilim.Abartıyorsunuz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.