Marvel Spider-Man Remastered alınır mı?

Hocam bence ikisini de oynamanız gerekiyor fakat bence Detroit'i bu kıyasa sokmamanız lazım. Spider-Man oyunun içindeki aksiyonu eşit dağıtamayan bir oyun. Oyunun başı harika geliyor ortalarında sıkılıyorsun sonra yeniden harika geliyor. Her kostümün farklı ultileri var harika bir özellik. Gizlilik seviyorsan kesinlikle önce Spider-Man'i al ama aksiyon seviyorsan önce GoW al. İkisi de deniyemlenmesi gereken masterpiece oyunlar. (Spider-Man bir gizlilik oyunu değil fakat gizli gitmen gerekiyor fazlasıyla)

The Amazing Spider-Man 2 zaten kötü gidişatın sonu oyunu oldu, Activision bıraktı. Sony aldı.

"Detroit'i bu kıyasa sokmamanız lazım"

Ne anlamda bunu dediniz hocam, açar mısınız? Evet oyun tipi farklı ama ben combat, hikaye ve başarımları fullerken keyif alacağım oyun bakıyorum.

"Detroit'i bu kıyasa sokmamanız lazım"

Ne anlamda bunu dediniz hocam, açar mısınız? Evet oyun tipi farklı ama ben combat, hikaye ve başarımları fullerken keyif alacağım oyun bakıyorum.
Detroit ile GoW ve Spider-man'in bütçesi çok farklı. Detroit sadece hikayesiyle öne çıkıyor. Diğerleri de oynanışlarıyla oyun dünyasına yeni bir soluk getirdi sayılır hikayeleri de gayet iyi. Detroit'in hikayesi özellikle yoğun geçen bir günün ardından şahsen sarmıyor aksiyona girmek istiyorum şahsen çünkü kafan doluyken o hikayeyi almıyor kafa.

Ben de God of War ile bunun arasında kaldım. Oynayan kimse yok mu yahu? Hatta God of War ile Detroit alabilirim.

God of War veya Spider-Man sizin kararınız ama Detroit kesinlikle Epic'te kaçırılmaması gereken bir nimet. 142 liraya böyle bir oyunu zor bulursunuz.

Oyunu aldim ilk bölümdeyim tam benlik oyun vallahi yorumlariniz için teşekkürler.

İnşallah oyunu Epic'ten almışsınızdır :D

God of War veya Spider-Man sizin kararınız ama Detroit kesinlikle Epic'te kaçırılmaması gereken bir nimet. 142 liraya böyle bir oyunu zor bulursunuz.

İnşallah oyunu Epic'ten almışsınızdır :D

Hayır hocam Epic'ten almaya çalıştım error verine Steam'den aldım yapacak bir şey yok ama Epic'i çok kullanan biri değilim ondanda iyi olduda ama para kötü oldu :)

Hayır hocam Epic'ten almaya çalıştım error verine Steam'den aldım yapacak bir şey yok ama Epic'i çok kullanan biri değilim ondanda iyi olduda ama para kötü oldu :)

Keşke biraz deneseydiniz hocam ya, 500 liranız gitmiş, neyse geçmiş olsun :)

Detroit ile GoW ve Spider-Man'in bütçesi çok farklı. Detroit sadece hikayesiyle öne çıkıyor. Diğerleri de oynanışlarıyla oyun dünyasına yeni bir soluk getirdi sayılır hikayeleri de gayet iyi. Detroit'in hikayesi özellikle yoğun geçen bir günün ardından şahsen sarmıyor aksiyona girmek istiyorum şahsen çünkü kafan doluyken o hikayeyi almıyor kafa.

Oynadığınızı varsayaraktan, combat olarak Spider-Man Remastered mi yoksa GoW mu? GoW'da gördüğüm kadarıyla 10 numara combat var ama SM daha uzun saatler götürür gibi duruyor, çok kararsızım hocam. 😁

Oynadığınızı varsayaraktan, combat olarak Spider-Man Remastered mi yoksa GoW mu? GoW'da gördüğüm kadarıyla 10 numara combat var ama SM daha uzun saatler götürür gibi duruyor, çok kararsızım hocam. 😁
Combat olarak bence GoW daha iyi ancak çevreyle etkileşimde bulunup insanların kafasına varil falan fırlatmak çok eğlenceli çeşitli ağlar var ve birsürü ulti var. Bence bu yüzden Spider-man.

Combat olarak bence GoW daha iyi ancak çevreyle etkileşimde bulunup insanların kafasına varil falan fırlatmak çok eğlenceli çeşitli ağlar var ve birsürü ulti var. Bence bu yüzden Spider-man.
Ama bence GoW daha iyi boss dövüşlerine sahip.

Son düzenleme:
Combat olarak bence GoW daha iyi ancak çevreyle etkileşimde bulunup insanların kafasına varil falan fırlatmak çok eğlenceli çeşitli ağlar var ve bir sürü ulti var. Bence bu yüzden Spider-Man.

Ama bence GoW daha iyi boss dövüşlerine sahip.

Tabii kide GoW daha iyi boss dövüsüne sahip hocam o kadar Tanrı güçleri olan adamlarla savaşıyoruz kolaymı.

Oynadığınızı varsayaraktan, combat olarak Spider-Man Remastered mi yoksa GoW mu? GoW'da gördüğüm kadarıyla 10 numara combat var ama sm daha uzun saatler götürür gibi duruyor, çok kararsızım hocam. 😁

Hocam 10 saat oynadim ilk sayfada dedikleri gibi oyun döngüde ama boss savaşlarında değil mesela Steam'den oyunu aldığınızda DLC'lerle geliyor oyun 40 saati buluyor haritada ekstra şeyler var canta topluyorsun 50 saat civarı olur %100 lemek her şeyi ama Spider-Man ile akrobatik dovusler yapmak eglenceli. İnsanı sıkmıyor yani.

Tabii kide GoW daha iyi boss dövüsüne sahip hocam o kadar Tanrı güçleri olan adamlarla savaşıyoruz kolaymı.

Hocam 10 saat oynadim ilk sayfada dedikleri gibi oyun döngüde ama boss savaşlarında değil mesela Steam'den oyunu aldığınızda DLC'lerle geliyor oyun 40 saati buluyor haritada ekstra şeyler var canta topluyorsun 50 saat civarı olur %100 lemek her şeyi ama Spider-Man ile akrobatik dovusler yapmak eglenceli. İnsanı sıkmıyor yani.
Epide'de DLC ile geliyor. Bossları eşit şekilde dağıtabilselerdi tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı