Marvel Spider-Man Remastered alınır mı?

Canxc

Centipat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler, Marvel Spider-Man Remastered hikaye ve optimizasyon açısından iyi bir oyun mu? Sizce alınır mı? Alınırsa kac saat hikayesi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Spider-Man oyunlarını gerçekten çok seviyorsanız oynayabilirsiniz, Spider-Man hayranı başka bir arkadaşım vardı ve oyunu sevdi, ve oyun şu an Epic Games'te 1.099'dan 549, 50'ye düştü. Yüksek donanımlı bilgisayarlarla en iyi görünüme sahip olduğu yazıyor internette ve oyun 9-10 belki 11 saate kadar oynanma süresine sahip. Spider-Man oyunları ile aram pek yok ama tavsiye ederim.

Hepinize iyi günler, Marvel Spider-Man Remastered hikaye ve optimizasyon açısından iyi bir oyun mu? Sizce alınır mı? Alınırsa kac saat hikayesi var?
DLC'leriyle birlikte geliyor çoğu kişi 35 saat falan diyor her şeyiyle. Optimizasyon olarak ortalama bir pc açar fakat fps kısıtlaması yok ve şehire inince fps drop yiyebiliyorsun.

20 saat gibi hikayesi var alınabilir güzel oyun. Ama TLOU1 ya da Uncharted 4 daha iyi oyun.
Daha iyi oyun kavramı kişiden kişiye değişir. TLOU 2'de gördük.

Ayrıca oyun tekrara binebiliyor ama Spider-man oyunu olduğu için normal karşılanır. Spider-man'in neredeyse her günü tekrar ediyordur, böyle düşünmek lazım. Hikaye olarak muazzam denilemez ama ilgi çekici bir hikayesi var. Ama oyun bir yerlerde sıkıyor bir yerlerde de çok sarıyor oyunun aksiyonunu eşit şekilde yayamamışlar.

Son düzenleme:
En son eski bilgisayarımda crack ile oynamıştım The Amazing Spider-Man 2'yi ama kesinlikle crack önermiyorum, ama Remastered muazzam bir şey abi ya.

Ben de God of War ile bunun arasında kaldım. Oynayan kimse yok mu yahu? Hatta God of War ile Detroit alabilirim.

Hocam Detroit alin ben aldım toplam 40 saatim var God of War güzel ama bazı bölümleri bulmacali.

En son eski bilgisayarımda crack ile oynamıştım The Amazing Spider-Man 2'yi ama kesinlikle crack önermiyorum, ama Remastered muazzam bir şey abi ya.

Hocam Detroit alin ben aldım toplam 40 saatim var God of War güzel ama bazı bölümleri bulmacali.

Hocam 1-2 gün içerisinde tekrardan yorum yaparsınız, o güne kadar ben de karar vermeye çalışacağım.

Ben de God of War ile bunun arasında kaldım. Oynayan kimse yok mu yahu? Hatta God of War ile Detroit alabilirim.
Hocam bence ikisini de oynamanız gerekiyor fakat bence Detroit'i bu kıyasa sokmamanız lazım. Spider-man oyunun içindeki aksiyonu eşit dağıtamayan bir oyun. Oyunun başı harika geliyor ortalarında sıkılıyorsun sonra yeniden harika geliyor. Her kostümün farklı ultileri var harika bir özellik. Gizlilik seviyorsan kesinlikle önce Spider-man'i al ama Aksiyon seviyorsan önce GoW al. İkisi de deniyemlenmesi gereken masterpiece oyunlar. (Spider-man bir gizlilik oyunu değil fakat gizli gitmen gerekiyor fazlasıyla)

The Amazing Spider-man 2 zaten kötü gidişatın sonu oyunu oldu, Activision bıraktı. Sony aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı