Marvel Spider-Man Remastered vs Elden Ring

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Açıkçası benim için asıl önemli olan hikaye, grafik güzelliği, vuruş hissi. Daha önce Sekiro oynamış birisi olarak souls oyunları genellikle hoşuma gitmiştir ama Spider-Man'de oldukça hoşuma giden bir oyun oldu ve ikisi arasında kaldım. İkisi de farklı türde oyunlar diyecek arkadaşlara söyleyeyim iki türede oldukça hakimim bunu da belirteyim. Fiyatları da göz önünde bulundurunca hangisini tavsiye edersiniz?

Akıcılık olarak Elden Ring'i tercih ederim çok uzun bir hikayesi var ayrıca hikayesi bitse bile o açık dünyada gezmek bile seni eğlendirebilir. Ama ben pek de o tarz oyunlar sevmiyorum tabii sana kalmış.

Hikaye, grafik ve vuruş hissi olarak Elden Ring açık ara önde, fakat hikayede şöyle bir ikilem var, Spider-Man'de hikaye klasik bir şekilde sunulurken Elden Ring'te çevre detayları, kılıçların ve zırhların üzerinde yazan şeyler vs. gibi yerlerden öğreniliyor, yani kısaca klasik sunum seven birisi iseniz Elden Ring hikaye olarak daha iyi olsa da Spider-man daha çok hitap eder hikaye anlamında. Ama ben Elden Ring'i öneririm, Spider-man diğer konularda yanına bile yaklaşamaz.

Hikaye, grafik ve vuruş hissi olarak Elden Ring açık ara önde, fakat hikayede şöyle bir ikilem var, Spider-Man'de hikaye klasik bir şekilde sunulurken Elden Ring'te çevre detayları, kılıçların ve zırhların üzerinde yazan şeyler vs. gibi yerlerden öğreniliyor, yani kısaca klasik sunum seven birisi iseniz Elden Ring hikaye olarak daha iyi olsa da Spider-Man daha çok hitap eder hikaye anlamında. Ama ben Elden Ring'i öneririm, Spider-Man diğer konularda yanına bile yaklaşamaz.

Souls oyunları da hoşunuza gittiğine göre kesinlikle Elden Ring.

Peki sizce şu an bu fiyata alınır mo Elden Ring?

Peki daha önce indirime girdi mi? Girdiyse fiyatı ne kadar oldu?
Girmedi, yakın zamanda girmez de, adamlar hala milyonlar satıyor çünkü. İndirime girmeyi geçtim zam bile yiyebilir çünkü Dark Souls serisi inanılmaz bir zam yedi tek Sekiro ve Elden Ring kaldı zam yemeyen. Alacaksanız acele etseniz iyi oldu. Zaten indirime girse bile hala bu kadar satarken max %20 falan girer kısaca beklemenize değmez.

Girmedi, yakın zamanda girmez de, adamlar hala milyonlar satıyor çünkü. İndirime girmeyi geçtim zam bile yiyebilir çünkü Dark Souls serisi inanılmaz bir zam yedi tek Sekiro ve Elden Ring kaldı zam yemeyen. Alacaksanız acele etseniz iyi oldu. Zaten indirime girse bile hala bu kadar satarken Max %20 falan girer kısaca beklemenize değmez.

Sağ olun. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı