Marvel's Avengers Definitive Edition oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

LazEmir

Kilopat
RAM
GSKILL 32 GB DDR5 6000 MHZ RAM
Ekran kartı
MSİ VENTUS 2X 4070 12 GB 192 BİT
Anakart
ASUS B650 M-R DDR5 7200 MHZ AM5 SOKET
İşlemci
AMD RYZEN 7 8700G 4.20 GHZ
Arkadaşlar selam, oyuna giriyorum açılıyor falan 20 saniye oynayamadan çöküyor, format attım düzelmedi ekran kartı sürücüsü zaten güncel, sistemimde gayet yeterli, size zahmet yardımcı olur musunuz? Oyun korsan, ama satışta olsa alacaktım, olmazsa acaba Steam'den oyunu bana satabilecek biri var mı bildiğiniz? Eğer varsa hiç düşünmeden hemen satın alırım. Rica ediyorum yardım lazım.

Dosya Ekleri

• 1634054551499.png
    1634054551499.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 52
Hocam verilen hatanın türkçesi şöyle;
Ekran sürücünüzde bir sorun oluştu. Sisteminiz oyunu seçili ayarlarda çalıştırmak için yeterli kaynağa sahip olmayabilir. Aynı ayarları kullanmayı tekrar deneyebilir veya daha düşük ayarlara ayarlayabilirsiniz. Video donanımınız için en son sürücülere sahip olduğunuzdan emin olun ve sorunları gidermeye yardımcı olmak için sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin. (0x887A0006: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG)

Bence son bir kez daha bazı ayarları kontrol et belki gözünden kaçan bir şey vardır.
Yani şuan ekran kartı sürücüsü güncel sistem gayet yeterli, bilmiyorum oyunu farklı diske taşıyacağım sonra uyumluluk ayarlarını falan bakarım grafik ayarlarından bişeler yaparım sistem yapılandırması falan bakacağım artık. Ama benim anlamadığım önceden böyle olmuyordu şimdi durduk yere bu nedir böyle anlamadım, bakalım inşallah bişeler yapabilirim.

Yani şuan ekran kartı sürücüsü güncel sistem gayet yeterli, bilmiyorum oyunu farklı diske taşıyacağım sonra uyumluluk ayarlarını falan bakarım grafik ayarlarından bişeler yaparım sistem yapılandırması falan bakacağım artık. Ama benim anlamadığım önceden böyle olmuyordu şimdi durduk yere bu nedir böyle anlamadım, bakalım inşallah bişeler yapabilirim.
Hocam bu alttaki forumda bazı işe yarayabilir ek öneriler verilmiş oyun hakkında birde bu yöntemleri deneyip, dönüş sağlar mısın olumlu-olumsuz.
Link:

Hocam bu alttaki forumda bazı işe yarayabilir ek öneriler verilmiş oyun hakkında birde bu yöntemleri deneyip, dönüş sağlar mısın olumlu-olumsuz.
Link:
Tamamdır bir bakayım.

Yok arkadaş olmuyor da olmuyor, bu sefer biraz daha uzun oynuyorum 5 veya 8 dakika falan sonra yine aynı internetten de korsan olarak birsürü sürümünü indirdim yok yok yok, hepsinde aynı tüm sürücüler güncel format ta denedim hepsi aynı. Acaba formatsız bir şekilde pro sürümüne geçsem olma şansı varmıdır. Sadece oyun ve internette geziniyorum pro belki fazla olabilir ama sorunu çözebilse yeterki.

Denedin mi ne oldu?
Hocam tekrar selamlar, bu avengers oyunu bu sefer hiçbir hata mesajı vermeden sadece bir anda öylece donup kalıyor, görev yöneticisinden kapatabiliyorum, başka herhangi bif çözüm öneriniz varmıdır ?

Son düzenleme:
Yok arkadaş olmuyor da olmuyor, bu sefer biraz daha uzun oynuyorum 5 veya 8 dakika falan sonra yine aynı internetten de korsan olarak birsürü sürümünü indirdim yok yok yok, hepsinde aynı tüm sürücüler güncel format ta denedim hepsi aynı. Acaba formatsız bir şekilde pro sürümüne geçsem olma şansı varmıdır. Sadece oyun ve internette geziniyorum pro belki fazla olabilir ama sorunu çözebilse yeterki.

Hocam tekrar selamlar, bu avengers oyunu bu sefer hiçbir hata mesajı vermeden sadece bir anda öylece donup kalıyor, görev yöneticisinden kapatabiliyorum, başka herhangi bif çözüm öneriniz varmıdır ?
Maalesef 😟

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı