Hırsız olman için fiziksel bir şeyi çalıyor olman gerek.Dodi Repack kırmış hocam belli ki. Kesinlikle indirmeyin böyle yerlerden korsanı desteklemeyin. Hırsız olmayın.
Hırsız olman için fiziksel bir şeyi çalıyor olman gerek.Dodi Repack kırmış hocam belli ki. Kesinlikle indirmeyin böyle yerlerden korsanı desteklemeyin. Hırsız olmayın.
Evet torrentten baktığınız zaman oyunun dosyaları var.
Sıkıştırılması ne zaman olur tahmini sizce?Kurulumsuz yani?
DODI'yi bilmem de FitGirl öyle hemen yayınlamaz. 2-3 gün sonra yayınlar.Sıkıştırılması ne zaman olur tahmini sizce?
Bende 0,2 KB az indiriyor,sıkıştırılması kısa sürerse iyi olur.FitGirl'i bekleyecegim sanirim. DODI'ye guveniyorum ama muhtemelen yavas iner zaten, bircok kisi indiriyordur.
Sıkıştırılması mı beklenir? Yoksa direk yüklenir mi?DODI'yi bilmem de FitGirl öyle hemen yayınlamaz. 2-3 gün sonra yayınlar.
Hiç bilmiyorum hocam ama size söyle söyleyeyim. Dosyaları açtığımda karşıma türlü türlü dosya ve DLL. dosyaları vs. çıktı yani söyleyebilirim ki oyunun direkt ana klasörüne bütün dosyaları atmışlar. Data1.doi olayı falanda yok bütün dosyalar içindeydi ve herhangi bir setup ve kurma işlemi yok. İndirip kısayol atayıp oynuyorsunuz. Bir BAT dosyasının ismi "use me as a shortcut" yani "beni kısayol olarak kullan" gibi bir şeydi siz anlayın artık.DODI sıkıştırmadan mı paylaştı, ne yapti?
Yok hocam bu hırsızlıktır. Oyunun ana yapımcısını desteklemek yerine böyle yerlerden oyun indiriyorsan sen hırsız değilde nesindir? Tamam fiyatlar pahalı evet ama yapacak bişey yok. Bu oyunla alakalı değil bizim ülkemizle alakalı. Alım gücümüz yüksek olsaydı bu oyunlar bize kesinlikle pahalı gelmezdi.Hırsız olman için fiziksel bir şeyi çalıyor olman gerek.
Hiç bilmiyorum hocam ama size söyle söyleyeyim. Dosyaları açtığımda karşıma türlü türlü dosya ve DLL. Dosyaları vs. çıktı yani söyleyebilirim ki oyunun direkt ana klasörüne bütün dosyaları atmışlar. Data1.doi olayı falan da yok bütün dosyalar içindeydi ve herhangi bir setup kurma işlemi yok. İndirip kısayol atayıp oynuyorsunuz. Bir BAT dosyasının ismi "use me as a shortcut" yani "beni kısayol olarak kullan" gibi bir şeydi siz anlayın artık.
Yok hocam bu hırsızlıktır. Oyunun ana yapımcısını desteklemek yerine böyle yerlerden oyun indiriyorsan sen hırsız değil de nesindir? Tamam fiyatlar pahalı evet ama yapacak bir şey yok. Bu oyunla alakalı değil bizim ülkemizle alakalı. Alım gücümüz yüksek olsaydı bu oyunlar bize kesinlikle pahalı gelmezdi.
Bilerek Türkçe dil desteği eklenmedi.
Siz bilirsiniz hocam sizin fikriniz.Param yok zamanında ps5'de almıştım, ps5 için adam akıllı özel oyun çıkarmadığına say sony ben indiricem korsan.
Ayrıca o kadar orjinal alın falan dedim de, bende oyunu orjinalden falan indirmeyeceğim. Türkçe dil desteği olmayan oyunu almam ben. Para veriyorsam bana o hizmeti sağlamak zorundasın.Bilerek Türkçe dil desteği eklenmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.