Marvel's Spider-Man 2 PC'ye çökme, bozuk DLSS ve bozuk RT problemleri ile çıkış yaptı

Bunu biliyorum fakat ücretsiz olma ihtimali var mı?

Yamasız hikayesini anlamadan bitirirsem kötü olur.

Ücretsiz olmayacak sanırım hocam ücretli üyelik sistemine ekleyecekler bugün çıkacağını duyurdular ücretsiz olarak makine çevirileri çıkar belki de çıkmıştır araştırmadım.

Ayarlarda hem DLSS var hem de yeni DLSS ray reconstraction ikisini bir mi açacağız onu çözemedim oyunda bir problem var o belli 4070 Ti Super kartım var yeni driverı kurdum fakat iki kere yeni driverı kurun diye çöktü DLSS bence de bozuk çözerler en kısa sürede umarım

Ücretsiz olmayacak sanırım hocam ücretli üyelik sistemine ekleyecekler bugün çıkacağını duyurdular ücretsiz olarak makine çevirileri çıkar belki de çıkmıştır araştırmadım.

Ayarlarda hem DLSS var hem de yeni DLSS ray reconstraction ikisini bir mi açacağız onu çözemedim oyunda bir problem var o belli 4070 Ti Super kartım var yeni driverı kurdum fakat iki kere yeni driverı kurun diye çöktü DLSS bence de bozuk çözerler en kısa sürede umarım
DLSS Ray Reconstraction, DLSS açınca RT'nin bozulan yansımalarını ve gölgelerini düzelten bir teknoloji. RR açınca otomatik olarak DLSS'de açılıyor ama DLSS açınca RR açılmıyor. RR, RT'yi daha güzel gösteriyor ama performansını azaltıyor.

Çıkıştan kısa bir süre sonra 1.2 mb'lık bir patch yayınladılar ve çoğu sorun çözüldü sanırım. Bir de oyunda film grain ve motion blur otomatik açık olarak geliyor, kapatırsanız görüntü daha iyi oluyor.

DLSS ray reconstraction, DLSS açınca RT'nin bozulan yansımalarını ve gölgelerini düzelten bir teknoloji. Rr açınca otomatik olarak DLSS'de açılıyor ama DLSS açınca rr açılmıyor. Rr, RT'yi daha güzel gösteriyor ama performansını azaltıyor.

Tamamdır hocam bilgi için teşekkürler ikisi de açık kalacak o zaman bir de dynamic resolution scaling bunu açmamıza gerek var mı :)

Tamamdır hocam bilgi için teşekkürler ikisi de açık kalacak o zaman bir de dynamic resolution scaling bunu açmamıza gerek var mı :)
Gerek yok hocam ona. Hedeflenen FPS değerine göre çözünürlüğü düşürüp arttıran bir ayar o. Daha çok konsollarda iş görüyor.

Ben kapalı kullanıyorum. Hedef FPS'e göre görüntü kalitesini ayarlıyor. Zaten iyi FPS alacak bir sisteminiz varsa kapalı tutun.

Ryzen 7700 4070 Ti Super 32 GB RAM var kapatayım o zaman hocam.

Çıkıştan kısa bir süre sonra 1.2 MB'lık bir patch yayınladılar ve çoğu sorun çözüldü sanırım. Bir de oyunda film grain ve Motion blur otomatik açık olarak geliyor, kapatırsanız görüntü daha iyi oluyor.

Bu bilgi için teşekkürler kapatayım bunları da.

Çok soru soruyorum kusura bakmayın karekterlerin saçlarının görüntüsü çok pürüzlü port ile mi ilgili yoksa ayarlarla ilgilimi bilginiz var mı hocalarım?

Son düzenleme:
Ryzen 7700 4070 Ti Super 32 GB RAM var kapatayım o zaman hocam.

Bu bilgi için teşekkürler kapatayım bunları da.

Çok soru soruyorum kusura bakmayın karekterlerin saçlarının görüntüsü çok pürüzlü port ile mi ilgili yoksa ayarlarla ilgilimi bilginiz var mı hocalarım?
Ben DLSS RR'yi kapattığımda çözülmüştü o problem. Dediğim gibi DLSS problemli.

Film grain kapatınca düzelmesi lazım. Ama MJ'in saçı öyle kalıyor, karakter modellemesi iyi değil.
MJ'in gözler de bozuk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı