Marvel's Spider-Man 2 save almıyor

eray wayne

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün Spider-Man 2'yi aldim ve cok ilerleme kaydettiim ama save sorunu yaşıyorum, bir süre sonra savelemeyi bırakmış manuel de save alınca bir şey değişmiyor, sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu portlayan arkadaşların port işini tebrik ederim.
Öyle rezil bir port yapılmış ki Last of Us'tan sonra gelebilecek en rezil bir port ama Last of Us'ta Spider-Man 2'nin yanında port anlamında melek gibi kalır. Çoğu kişi performanstan şikayet etmiş olsa da Spider-Man 2 ben de fazla sıkıntı çıkartmadı arada FPS düşmesi ve akıcılıktan bir anda FPS düşmeleri falan yaşadık tabii. Hadi bunlar sürekli olmuyor kahrını çekersin de kardeşim görev bug a girip save yi yalan etmek nedir Allah aşkına. %47'ye gelmişken açık dünyasında bulunan yan görevin devam etmemesi, haritanın görevdeymiş gibi kalıp tüm simgelerin gitmesi, sadece 1 tane görev gösterip gittiğinde içi boş bir mekan olması...
O kadar ilerlemenin bir hata yüzünden yalan olması bariz şekilde oyunun adamakıllı da denenmediğini belli ediyor. Bir oyun nasıl save etmez?
Bir oyun nasıl görev bug ına girer save yi hiç eder?
Checkpointten başlatıp nasıl düzelmez?
Load gameden save seçip nasıl save yi başlatmayıp ana ekrana tekrar atar?
İşte ilk defa duyanlar olabilir port ekibi rekorlar kitabına girebilecek bir bug la tanıştırmış oldu bizi.
Bunlardan dolayı da port ekibinin başarılarının devamını diliyorum.😁 bunlara port yaptırtan Sony'i de çok güzel anıyorum...

Ben manuel savei de denedim o da işlemiyor oyuna. Sinir bozucu harbiden.

Ben manuel savei de denedim o da işlemiyor oyuna. Sinir bozucu harbiden.

Mesele korsana da özgü değil.
Orijinal oyunda da savelerin kendi kendine gittiğini falan söyleyenlerde yaşayanlarda gördüm.
Benim yaşadığım olayı yaşayanı görmedim çözümü de yok gibi duruyor.
Normalde peter ile gitsek belki de bir şey olmazdı miles ile gittik durum o hale geldi. Onda da madem böyle bir şey olacak 2'si ile yapılabilir şekilde göstermeyeceksin ya da gittiğinde peter a ya da miles a geç diyeceksin o da yok.
Sonraki Update ile de düzelir mi meçhul.
En düşük bulduğum %3'lük save var %40'lara yakın save de yok. O %3'lük save de gene ekran kartı Intel olanlarda görev bug ı oluyormuşta görev atlamak için sunulmuş bir save. Tabii %3 nere %47 nere oyunun yarısını bitirmişim zaten kim oynayacak oralardan %47'ye tam bir fiyasko 60 dolar istiyorlar bir de buna utanmadan. 🤣🤣

Orijinal oyunda da savelerin kendi kendine gittiğini falan söyleyenlerde yaşayanlarda gördüm.
Normalde peter ile gitsek belki de bir şey olmazdı miles ile gittik durum o hale geldi. Onda da madem böyle bir şey olacak 2'si ile yapılabilir şekilde göstermeyeceksin ya da gittiğinde peter a ya da miles a geç diyeceksin o da yok.
En düşük bulduğum %3'lük save var %40'lara yakın save de yok. O %3'lük save de gene ekran kartı Intel olanlarda görev bug ı oluyormuşta görev atlamak için sunulmuş bir save. Tabii %3 nere %47 nere oyunun yarısını bitirmişim zaten kim oynayacak oralardan %47'ye tam bir fiyasko 60 dolar istiyorlar bir de buna utanmadan. 🤣🤣

https://www.nexusmods.com/marvelsspiderman2/mods/178?tab=description

bu save belki işine yarar

bu save belki işine yarar

Bu save belki işine yarar.

Sadece hikaye odaklı gitmiş savede. %28 civarında. Açık dünya keşifi bende fazla idi ama görev olarak bunu yapıp sonradan save patlamıştı açık dünyayı hallederim gene %3 ten başlamaktan iyidir. Eline sağlık

Sadece hikaye odaklı gitmiş savede. %28 civarında. Açık dünya keşifi bende fazla idi ama görev olarak bunu yapıp sonradan save patlamıştı açık dünyayı hallederim gene %3 ten başlamaktan iyidir. Eline sağlık
ben burdan da ileriye gitmiştim ama yine save almadı ondan dolayı veda ettim oyuna

ben burdan da ileriye gitmiştim ama yine save almadı ondan dolayı veda ettim oyuna
iyi oyunlar diliyorum sana

Ben buradan da ileriye gitmiştim ama yine save almadı ondan dolayı veda ettim oyuna.

İyi oyunlar diliyorum sana.

Oyunu yönetici olarak çalıştırıp denedin mi daha önce?
Bir de 1.212.1.0 sürümüne güncelledin mi yani son sürüm olarak bu versiyon var şu an da.
Ben senin attığın o save ile %28'den %37'ye geldim ana menüde profil seçme kısmında kaydetmiş gözüküyor şu an.
Oyunun orijinal ise attığın saveyi de çalıştıramazsın.

Son düzenleme:
Denememiştim ama bir ara yine yükleyip deneyeceğim save dosyası var zaten. Update'leri yaptıktan sonra save almamaya basladi bu arada.

Korsan oyun için demiştim ama orijinal oyuna sahipsin galiba?
Orijinal oyunda internetten edindiğin saveler çalışmıyordu korsan oyun oldugu için bir yöntemle çalışır hale getiriyordun program mıydı neydi hatırlayamadım internette yöntemi olabilir.
Orijinal oyunda Steam bulut kaydı alıyor ama save neden etmiyor oyun bilemedim şimdi.
Ayarlar üzerinden kayıtla alakalı bir şey falan kapatmayasın Steam'de o da yoksa oyunun problemi olabilir çözüm gelmediği sürece de düzelmez muhtemelen.
Korsanı orijinalden iyi çalışan bir oyun daha geldi piyasaya 😂. Save sorunu yok ilk başta.

Son düzenleme:
Merhaba geçen gün Spider-Man 2'yi aldim ve cok ilerleme kaydettiim ama save sorunu yaşıyorum, bir süre sonra savelemeyi bırakmış manuel de save alınca bir şey değişmiyor, sorun ne olabilir?
Başlat -> "Virüs ve Tehdit Koruması" -> "Virüs ve Tehdit Koruması Ayarları" altındaki -> "Ayarları Yönet" -> "Denetimli Klasör Erişimini Yönet" -> "Denetimli Klasör Erişimi ile ilgili bir uygulamaya izin ver" -> "+İzin verilen bir uygulama ekle" -> burada zaten en son engellenenler kısmında spiderman 2 yi görürsün izin verdiğin zaman sorun çözülmüş olur muhtemelen bu çoğu oyunu kitliyor save için aslında bannerlord ve witcher 3 te de bundan dolayı save sorunu yaşamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı